{

EMPULSE F55Aankoppelbike

Voor iedereen, elke dag, overal. De perfecte accessoire om jou te helpen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft je niet in te spannen en tergelijkertijd wordt de belasting op het lichaam aanzienlijk vermindert.

Ontdek nieuwe bestemmingen

Verminder de belasting op je lichaam en verander je rolstoel in een elektrisch ondersteuning met de Empulse F55. De F55 is eenvoudig te bevestigen en geeft je de vrijheid en het vertrouwen om verder, sneller en langere afstanden af te leggen zonder je zorgen te hoeven maken over je fysieke inspanning. De F55 is compact van formaat en kan net zo netjes worden opgeborgen in de kofferbak van je auto of in huis. Waarmee hij dus altijd klaarstaat voor gebruik wanneer je hem in een oogwenk nodig hebt. Genoeg finetune mogelijkheden, het is de elektrische aankoppelbike die niet alleen bij je lifestyle past, maar ook bij jou hoort.

Verken de gebieden die voorheen onbereikbaar waren en vergroot daarmee je onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid! Kies de compacte 8,5" voorwiel voor meer wendbaarheid in het stadscentrum of de 14" voorwiel voor een verhoogt comfort tijdens het rijden, vooral bij offroad-avonturen.

Pasafspraak regelen Prijslijst

Brengt je overal naartoe, elke dag

Geniet van je rit

Het gaat erom waar JIJ naartoe wilt. De F55 is zeer compact en zal zich goed manoeuvreren in drukke en compacte omgevingen. Met een snelheid van maximaal 20 km/u, het vermogen en een bereik tot 30 km, is de F55 een uitstekende mobiliteitshulpmiddel voor het bezoeken van drukke steden. Daarnaast kan je ook de natuur in gaan zonder dat het een druppel zweet kost.

Dé ideale oplossing als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing die makkelijk te hanteren is en je helpt nieuwe gebieden te ontdekken die voorheen onbereikbaar waren.

Geniet van je rit
Past perfect bij JOU

Vergroot je horizon

Past perfect bij JOU

Empulse F55 is één van de meest diverse aankoppelbikes die er maar is en mogelijk met de verschillende type en merken rolstoelen. De F55 kan zo worden ingesteld dat hij niet alleen op je rolstoel past, maar ook perfect aansluit bij jou!

De F55 is verkrijgbaar met een 8,5” voorwiel voor de beste manoeuvreerbaarheid binnenshuis of met een 14” voorwiel voor optimale buitenprestaties.

Wees lekker spontaan

Bewegingsvrijheid

Wees lekker spontaan

Het is altijd leuk en gezellig om tijdens het shoppen te gaan lunchen, maar om dit spontaan te kunnen doen wanneer een vriend of vriendin langsfiets is natuurlijk nog leuker. Je kan heel makkelijk de F55 aan je rolstoel koppelen en samen naar een lunchroom gaan. Aangekomen is het heel eenvoudig om de aankoppelbike weer los te koppelen en naast je te zetten of op slot bij/aan het fietsenrek. Tijd om lekker gezellig te gaan lunchen en bij te kletsen!

Mobiliteit

De ideale partner voor binnen en buiten

De elektrische aankoppelbike zit gemonteerd aan de voorkant van de rolstoel. Het maakt niet uit of dit een vastframe of vouwframe rolstoel is en voorzien is van een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, het is allemaal mogelijk!

Cheat Sheet

Aankoppelmogelijkheden

Ontworpen om bij iedereen te passen

De Empulse F55 past op een hele reeks rolstoelmerken en -modellen en biedt vele voordelen in jouw dagelijkse leven. Of je nu een vast- of vouwframe hebt, een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, de F55 kan perfect worden aangepast aan jouw rolstoel en wensen.

Ontwikkeld om snel en eenvoudig op de meeste rolstoelen te monteren. De frameklemmen zijn specifiek ontworpen en getest met bepaalde modellen om zowel de garantie op de aankoppelbike als de rolstoel te behouden. Zo kan je met een gerust hart rondrijden. Mobiel zijn is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Compatibiliteitsoverzicht

Ontworpen om bij iedereen te passen

Klik en go

Aankoppelen in een paar seconden!

Behoud je vrijheid en onafhankelijkheid gedurende de dag door zelf te blijven hoepelen. Voor de lange afstanden of als je aan het einde van de dag toch moe begint te worden, kan de F55 dankzij de bevestigingsklemmen eenvoudig aan je rolstoel worden vastgezet.

Aankoppelen in een paar seconden!

Transporteren

Makkelijk te vervoeren

Losgekoppeld weegt de F55 slechts 9 kg en in combinatie met het opklapbare subframe is de aankoppelbike een compact pakket dat makkelijk is te hanteren en op te bergen. Hij is zelfs in kleine auto's eenvoudig mee te nemen. Ideaal voor uitstapjes met familie/vrienden of om mee te nemen op vakantie.

De F55 beschikt over een IATA-certificaat voor vervoer in vliegtuigen en op (cruise)schepen, waardoor je tijdens je vakantie energie bespaart voor de activiteiten die je graag wilt doen!

Makkelijk te vervoeren

Optimale controle

Intuïtieve bediening

De bediening op de F55 voldoet aan een zeer hoge standaard en is bedoeld om jouw rijervaring zo makkelijk mogelijk te maken. De elektrische aankoppelbike is standaard uitgerust met een duidelijk LCD-display (1), cruise control (4) voor de langere ritten, voor- en achteruit (3) om uit een krappe plek te navigeren en een soepele elektrische rem (5) voor een gecontroleerde stop. Pas je snelheid eenvoudig aan door de druk op de gashendel (2) te veranderen voor een nauwkeurige controle in krappe ruimtes.

De positie van het stuur is heel makkelijk met de snelspanhendel (6) traploos te verstellen. Dit zorgt voor een goede zithouding in je rolstoel en ontlast de armen en schouders, omdat deze minder gespannen zijn tijdens het rondrijden.

Intuïtieve bediening
Mijn benen

Mareen Stelzer

Mijn benen "deden" niet meer wat ik wilde

Met de Empulse F55 heb ik nu een ondersteuning die volledig elektrisch is. Nu kan ik de auto gerust in de garage laten staan, ik koppel de F55 gewoon aan en kan gelijk wegrijden. Dat vind ik heel fijn, want mijn bewegingsvrijheid is nu nog groter geworden.

Mijn verhaal

Ga erop uit

Vergoot je onafhankelijkheid

Ga erop uit

Ga veilig en met vertrouwen op pad en bezoek nieuwe plaatsen en bestemmingen! De LED-verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid en verlicht de paden tijdens het rijden. Je kan de F55 ook makkelijk loskoppelen en op slot zetten met het spiraalkabelslot of remschijfslot, zodat je dingen kan doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je aankoppelbike er nog wel staat.

Door de talrijke functionele opties en alle instelmogelijkheden is de F55 de ideale aankoppelbike!

Een verkeersongeval veranderde mijn leven

Timo Amerouso

Een verkeersongeval veranderde mijn leven

Als veelbelovende springruiter veranderde mijn leven die dag en zit ik sindsdien in een rolstoel. Mijn passie voor paarden en paardrijden bleef en heeft mij een nieuw pad laten volgen. Ik ben graag in beweging en de krachtige F55 helpt mij in mijn vrije tijd tijdens het wandelen door landelijke gebieden met mijn vrouw doordat de elektrische aankoppelbike mij veel grip geeft met rijden.

Maak kennis met Timo

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE F55.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:260 - 480 mm (voorframebreedtes)
Maat voorwiel:8,5" of 14''
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:25 km
Snelheid:6, 10, 15 of 20 km/u
Remmen:mechanische en elektrische (twin-rem)
Parkeerrem:Ja
Pedaalrem:Nee
Handrem:Ja
Motor:400 W
Accu:8,1 Ah (Lithium-ion)
Maximale hellingshoek:11% (6°)
Maximale gebruikersgewicht:110 kg
Gewicht vanaf:9 kg
Gewicht van onderdelen op rolstoel:600 g

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

De maximale snelheid vooruit 15 km/u. Optioneel is de F55 te verkrijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je F55 reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.

De F55 past makkelijk op de meeste handbewogen lichtgewicht rolstoelen met een vouwframe en vastframe. Raadpleeg het combinatieoverzicht op onze website. In dit overzicht vind je alle lichtgewicht rolstoelen waar de F55 op gemonteerd kan worden. Zie ook het gedeelte ‘docking-informatie’ in het combinatieoverzicht. Hier vind je nog meer informatie over aan welke eisen je moet voldoen om de F55 aan jouw rolstoel te bevestigen. Framebuis, zwaartepuntinstelling, maat achterwiel en zitdiepte zijn hierbij van invloed. Daarnaast is ook een recht stuk framebuis van minimaal 35 mm nodig voor de bevestiging van de frameklemmen. Daarnaast vind je op eengoedhulpmiddel.nl een overzicht van alle combinaties die in ieder geval veilig zijn bevonden.

De F55 is een klein, veelzijdig, zeer wendbaar en eenvoudig transporteerbare aankoppelondersteuning dat bedoeld is voor gebruik binnen en buiten. Het 14" aandrijfwiel is ideaal voor off-road/buitengebieden, terwijl de 8.5"-versie overtuigt met een zeer kleine draaicirkel binnen en buiten.

Dankzij het opklapbare en afneembare subframe kan de pakketgrootte van de F55 binnen enkele seconden worden verkleind: Kijk in de gebruikershandleiding voor de stappen. Indien nodig kan naast het subframe ook de lithium-ion accu volledig worden losgemaakt.

Het model met het 14" voorwiel verhoogt je rijcomfort, geeft meer stabiliteit bij hoge snelheden en heeft uitstekende off-road rijprestaties waarmee je bijna elk terrein aankan. Gaat je voorkeur uit naar het kleinere voorwiel voor meer wendbaarheid en die compacter is om mee te nemen? Dan is de 8.5"-versie jouw keuze. Eén ding hebben beide gemeen: zorgeloos rijplezier!

 1 2