{

EMPULSE R20Elektrische duwondersteuning

Het duwen van een rolstoel is kinderspel met de EMPULSE R20 elektrische duwondersteuning. De R20 neemt mobiliteitsbeperkingen weg voor zowel de rolstoelgebruiker als begeleider, waardoor de mobiliteit voor beide personen wordt vergroot.

Gratis pasafspraak

Een extra opvouwbaar duwtje in de rug voor meer mobiliteit!

De EMPULSE R20 is de enige elektrische duwondersteuning in de markt die opgevouwen kan worden als deze nog vastzit aan de rolstoel. Het handige klikvast-aankoppelsysteem is soepel aan en af te koppelen en past hierdoor op bijna iedere handbewogen en kantelrolstoel!

Verder weegt de R20 minder dan 4,5 kg en is daarmee eenvoudig mee te nemen, op te bergen en heeft letterlijk geen impact wanneer de rolstoelgebruiker zelf met de rolstoel voor- of achteruit wilt hoepelen. Via het bedieningspaneel kan de begeleider eenvoudig de ondersteuning aan- en uitzetten, maar ook makkelijk de snelheid van de R20 aanpassen.

Met deze unieke elektrische duwondersteuning kan de bewegingsvrijheid en mobiliteit van de rolstoelgebruiker aanzienlijk vergroot worden. Daarnaast helpt de kracht van de R20 de begeleider een handje mee met het duwen wanneer dat nodig is!

Pasafspraak regelen Prijslijst
Duwen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Gebruiksvriendelijk

Duwen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bergop- en afwaarts of tijdens lange wandelingen, de EMPULSE R20 ondersteunt de begeleider in elke situatie en vergroot daarmee ook de mobiliteit voor de rolstoelgebruiker. Er is voldoende ruimte om comfortabel achter de rolstoel te lopen. Met de krachtige motor en accu heeft de R20 een bereik van 15 km, kan er gewandeld worden over verschillende ondergronden en kunnen er zelfs hellingen genomen worden tot wel 10°.

Met de EMPULSE R20 duwondersteuning was het nog nooit zo makkelijk voor een begeleider om met ondersteuning een rolstoel te duwen.

Een unieke elektrische duwondersteuning

Uniek klikvast-systeem

Een unieke elektrische duwondersteuning

De R20 is eenvoudig mee te nemen door zijn vouwmechanisme. Doordat de duwondersteuning met de rolstoel meevouwt, neem je hem makkelijk mee en heb je ook weinig (opberg)ruimte nodig. Heel handig voor in kleine ruimtes of met het meenemen in een auto.

De ideale hulpmiddel met elektrische ondersteuning om mee te wandelen

Aankoppelmogelijkheden

De ideale hulpmiddel met elektrische ondersteuning om mee te wandelen

Dankzij de R20 elektrische duwondersteuning kan je als begeleider makkelijker vooruit lopen met de rolstoel. Het duwen van een rolstoel is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Dit duwhulpmiddel past op vrijwel iedere rolstoel met een boxframe ontwerp (framebuis diameter 22-28 mm), zelfs op kantelrolstoelen! Ontwikkeld om snel en eenvoudig op de meeste rolstoelen te monteren.

Samen met andere fabrikanten is er onderzocht welke rolstoelen geschikt zijn om de EMPULSE R20 op te monteren. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van een veilige combinatie!

Combinatie-overzicht

Deze duwondersteuning is licht en makkelijk los mee te nemen

Lichtgewicht

Deze duwondersteuning is licht en makkelijk los mee te nemen

Je neemt de EMPULSE R20 zonder problemen mee met het totaalgewicht van maar 4,5 kg. Dit omvat de motor van 3 kg en lithium-ion-accu van 1,4 kg die eenvoudig kunnen worden losgekoppeld en vervoerd.

Je klikt de elektrische duwondersteuning los van de rolstoel en stopt hem in de meegeleverde tas. Ook handig wanneer je hem wilt opbergen in huis.

Makkelijk te vervoeren

Transporteren

Makkelijk te vervoeren

De mogelijkheid van het opvouwen en het lichte gewicht van de R20 zorgt ervoor dat het transporteren van een rolstoel heel eenvoudig wordt, met of zonder dat de R20 aan de rolstoel vastzit.

De R20 beschikt over een IATA-certificaat voor vervoer in vliegtuigen en op (cruise)schepen en kan dus probleemloos mee op vakantie. Blijf de activiteiten doen die je normaal gesproken gewend bent om te ondernemen.

IATA-certificaat

Makkelijk met je duim te bedienen

Duidelijke bediening

Makkelijk met je duim te bedienen

Het is mogelijk om het bedieningspaneel op een ergonomische positie aan de rolstoel te monteren voor de begeleider. Hierdoor kan de begeleidersbediening makkelijk aan- en uitgezet worden met de zilveren knop. Met een zachte druk op deze knop beweegt de R20 zich geleidelijk vooruit.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE R20.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Zitbreedte:320 - 600 mm
Zithoogte:390 - 560 mm
Maat aandrijfwiel/achterwiel:
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:15 km
Snelheid:2. 3.7 en 5 km/u
Accu:5.8 Ah (Lithium-ion)
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Maximale obstakelhoogte:50 mm
Gewicht vanaf:4.5 kg
Maximale gebruikersgewicht:170 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

De R20 is een duwondersteuning zonder remfunctie. Een trommelrem is aan te raden, maar niet verplicht aangezien dit altijd afhangt van de mogelijkheden van de gebruiker en de omgeving waar het hulpmiddel gebruikt wordt.

Het maximale gebruikersgewicht is 170 kg.

Nee. Zelf rijden met de R20 door de rolstoelgebruiker is uiterst gevaarlijk en niet toegestaan.

Het transportgewicht is 5,2 kg inclusief lithium-ion-accu en 3,7 kg exclusief accu.

Ja, het is toegestaan om de R20 mee te nemen in het vliegtuig. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de R20 is 209 Wh. Je kan het IATA-certificaat vinden op onze website.

 1 2 3