Rolstoelen / Quickie / Lichtgewicht rolstoelen / QUICKIE Life i Sedeo

QUICKIE Life i SedeoVouwframe rolstoel

Een lichtgewicht met maximaal comfort

De Life i Sedeo is een lichtgewicht modulaire rolstoel die maximaal comfort biedt door uitstekende positioneringsmogelijkheden. Met zijn bekende Sedeo Pro polsterdelen wordt er voor gezorgd dat je heel comfortabel zit. Daarnaast zorgt de modulariteit van de Life serie dat ook de Life i Sedeo eenvoudig ingesteld kan worden aan jouw persoonlijke behoeften.

Dit model is speciaal geconfigureerd om optimaal gebruik te blijven maken van de eigen mogelijkheden in bijvoorbeeld verpleeghuizen en zorginstellingen. De Life i Sedeo moedigt de gebruiker aan om zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven wat de bewegingsvrijheid bevorderd.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Life i Sedeo | Comfort rolstoel
De zithoogte achter en het zwaartepunt zijn eenvoudig instelbaar

De zithoogte achter en het zwaartepunt zijn eenvoudig instelbaar

De zithoogte van de Life i Sedeo kan worden ingesteld van 400 tot 510 mm.
Daarnaast is het zwaartepunt in te stellen van -50 tot +50 mm.

Eenvoudige zithoogte-instelling

Eenvoudige zithoogte-instelling

De zithoogte voor is van 400 tot 520 mm in te stellen. Dit maakt de rolstoel uitstekend geschikt om mee te trippelen.

Vertrouwde Sedeo Pro polsterdelen

Vertrouwde Sedeo Pro polsterdelen

Goed zitten en bewegen begint bij de juiste mate van ondersteuning, bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen, optimale balans, stabiliteit en drukverdeling. Daarom is deze Life i uitgerust met Sedeo Pro polsterdelen om hier precies op aan te sluiten bij de gewenste positioneringsbehoefte.

Naast een Sedeo Pro zitting en rugleuning kan de Life i Sedeo ook eenvoudig uitgerust worden met Sedeo Pro armleggers en een Sedeo Pro hoofdsteun.

Nog veel meer mogelijk

Nog veel meer mogelijk

De Life i Sedeo is onderdeel van de Quickie Life familie, een modulair frameconcept met onderling uitwisselbare onderdelen en uitgebreide instelmogelijkheden.

Naast de gekozen configuratie van dit model zijn er nog veel meer opties mogelijk zoals een slappe spanbandenrugleuning, amputatiesteunen, werkbladen, (elektrische) duwondersteuningen en nog veel meer.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Life i Sedeo.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:ZB + 200 mm
Zitbreedte:380 - 500 mm
Zitdiepte:420 - 540 mm
Zithoogte - voor:400 - 520 mm
Zithoogte - achter:400 - 510 mm
Zithoek:0 - 110 mm
Rughoogte:475 mm
Rughoekinstelling:-5° - +25°
Onderbeenlengte:370 - 500 mm
Framehoek:70° of 80°
Camber:
Zwaartepuntinstelling:-50 - +50 mm
Maximale hellingshoek:10°
Maat achterwiel:24"
Maat voorwiel:6"
Prestatie/Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:140 kg
Gewicht vanaf:vanaf 12.3 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.