QUICKIE Attitude JuniorAankoppelfiets

De juiste Attitude voor kinderen!

De juiste Attitude voor kinderen!

Onze QUICKIE Attitude Junior aankoppelfiets is ideaal voor kinderen die willen beginnen met fietsen. Door veel te fietsen verbetert het uithoudingsvermogen van het kind en ontwikkelt het meer armkracht. De Attitude Junior is de aankoppelfiets voor kinderen waarmee ze een nieuwe wereld vol mogelijkheiden zelfstandig kunnen ontdekken. Ga erop uit en geniet!

De Attitude Junior zorgt met zijn 16" voorwiel en 8 versnellingen voor uitzonderlijke rijprestaties op iedere ondergrond. De krachtige terugtraprem maakt remmen eenvoudig en zorgt ervoor dat de fietssnelheid vermindert. Dit stelt kinderen in staat om naar de speeltuin te gaan om plezier te maken met hun vriendjes, zonder beperkingen.

Pasafspraak regelen Prijslijst
QUICKIE Attitude Junior | aankoppelfiets
Laat het avontuur maar beginnen

Laat het avontuur maar beginnen

Fietsen is een onderdeel van onze cultuur en hoort bij het opgroeien als kind. Ook een kind met een beperking wilt onafhankelijk kunnen spelen, fietsen en plezier maken met zijn vriendjes. In een speeltuin zijn er geen beperkingen! Of het nu iets sportiefs is of de dagelijkse afstand naar school met deze stijlvolle aankoppelfiets maak je de blits. Geniet buiten lekker van je bewegingsvrijheid.

Lichtgewicht en makkelijk wendbaar, perfect voor kinderen die de wereld willen verkennen. De QUICKIE Attitude Junior is perfect te combineren met de populaire tiener rolstoelen QUICKIE Life T en QUICKIE Life RT of de ZIPPIE Youngster 3 kinderrolstoel.

Aankoppelen in een paar seconden!

Aankoppelen in een paar seconden!

De Attitude Junior heeft een slim innovatief aankoppelmechanisme waarmee binnen enkele seconden de Attitude eenvoudig kan worden aan- of afgekoppeld. Het aankoppelmechanisme op de Quickie Attitude Junior is eenvoudig en zit stevig aan de voorzijde van de rolstoel vergrendeld. Omdat er geen extra koppeling nodig is, gaat er geen kostbare ruimte verloren.

Bekijk de video en zie hoe makkelijk het is!

Ideaal voor kinderen in de groei!

Ideaal voor kinderen in de groei!

De QUICKIE Attitude Junior is eenvoudig in hoek en in diepte in te stellen. Dit zorgt ervoor dat de crank altijd goed ergonomisch gepositioneerd kan worden, onmisbaar voor kinderen in de groei.
Doordat de aankoppelfiets tussentijds aangepast kan worden zorgt dit voor een optimale zithouding tijdens het fietsen.
De jonge ontdekkingsreizigers beleven hiermee de meest ideale rijervaring op weg naar nieuwe avonturen.

Horizontale handgrepen

Horizontale handgrepen

De QUICKIE Attitude Junior is zo ontworpen dat het fietsen zo comfortabel mogelijk is. De positie van de handgrepen zijn ideaal voor kinderen en ondersteunt de ergonomie van de arm. Tegelijkertijd verbetert het de coördinatie en zorgt het ervoor dat kinderen bewust zijn van hun eigen lichaam.

 Uitzonderlijke rijprestaties op elk terrein

Uitzonderlijke rijprestaties op elk terrein

De derailleur met 8 versnellingen is perfect voor elke ondergrond. Laat het avontuur maar beginnen!
De krachtige terugtraprem maakt remmen eenvoudig en zorgt daarnaast ervoor dat de fietssnelheid vermindert. Veiligheid staat immers voor op!

Het begin van een kleurig en veilig avontuur

Het begin van een kleurig en veilig avontuur

Met het ruime aanbod aan fleurige kleuren die apart te kiezen zijn voor het frame, de crank en kettingkast, kan de Attitude Junior nog persoonlijker gemaakt worden! Talrijke functionele opties, zoals een spatbord tegen opspattend water tijdens het rijden door de waterplassen. Een achteruitkijkspiegel en fietsbel voor extra veiligheid bij het racen tegen vrienden zijn mogelijk. De Quickie Attitude Junior is de ideale aankoppelfiets voor elke jonge ontdekker!

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Attitude Junior.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Breedte voorframe:260 - 460 mm
Lengte Crank:110 - 150 mm
Breedte V-Crank:240 mm
Maat voorwiel:16''
Prestatie/Gewichten
Versnellingsschakelaars:Grip shift
Versnellingssnelheden:8
Remmen:Terugtraprem
Maximale gebruikersgewicht:100 kg
Gewicht vanaf:14.5 kg
Gewicht van onderdelen op rolstoel:170 g

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

De Attitude aankoppelfietsen zijn compatibel met de volgende actieve rolstoelen van QUICKIE en ZIPPIE, die een vast voorframe en een framebreedte van 26 to 46 cm hebben zoals de Xenon², Life, Life T, Life R, Life RT, Helium, Argon² en Youngster 3.

De QUICKIE Attitude aankoppelfietsen voor rolstoelen zijn ideaal als je je kracht en uithoudingsvermogen wilt verbeteren door middel van cardiovasculaire training. De Attitudes zijn ook ideaal voor uitstapjes en tochten, met of zonder elektrische ondersteuning (hybrid), of zelfs volledig elektrisch.