STEPS Trainingen

Geaccrediteerde opleidingen

Een uitgebreid programma op het gebied van klinische, technische- en producttrainingen. Met dit trainingsprogramma proberen we je theoretische en praktische vaardigheden aan te leren en te combineren - of het nu gaat om het voorschrijven van mobiliteitsproducten of het onderhoud hiervan.

Deze trainingen zijn bedoeld voor fysio- en ergotherapeuten, onafhankelijke adviseurs, dealer adviseurs en voor anderen die zitvoorzieningen en rolstoelen voorschrijven en aanmeten.

Cursus per vakgebied

Klinische training

Ontwikkel je kennis en het toepassing van mobiliteitsproducten om je te helpen het beste product voor te schrijven voor jouw cliënt.

Klinische cursussen

Technical training

Van het servicen en onderhouden van producten tot diagnostiek en het opsporen van fouten - onze technische cursussen geven je de praktische vaardigheden die je nodig hebt om je werk te doen.

Technische cursussen

Product training

Doe het in de praktijk - praktische training over de kenmerken, instellingen en configuratie van rolstoelen en positioneringsproducten.

Product cursussen

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze STEPS opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via steps@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via steps@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur.

Klik op de link voor de contactgegevens.

 

STEPS brochure voor 2020

Klik op de onderstaande link om de nieuwste cursusbrochure te downloaden.

Brochure​ downloaden