Lees de nieuwsbrief van maart

25-3-2020

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws

Hoe gaat Sunrise Medical om met het coronavirus

24-3-2020

Het coronavirus (COVID-19) leidt tot veel vragen, zeker voor een wereldwijd georiënteerd bedrijf als Sunrise Medical. Voor onze werknemers en klanten nemen wij wereldwijd maatregelen om risico’s te beperken en volgen daarbij de internationale richtlijnen die worden toegepast door de World Health Organisation, deze kunnen verschillen van land tot land.

Ontdek de QUICKIE Q500 Hybrid

9-3-2020

Een hybrid rolstoel? Ja! De Q500 H Sedeo Pro brengt de technieken en voordelen van een achterwiel- en midwielaandrijving samen. Het resultaat is maximaal rijcomfort en koersvastheid in combinatie met intuïtief rijden en een compacte draaicirkel. En dat alles natuurlijk gecombineerd met het volledig instelbare Sedeo Pro zitsysteem.

Sunrise Medical neemt Oracing over om het sport- en e-mobility-aanbod te verbeteren

27-2-2020

Sunrise Medical is verheugd de overname van Oracing te kunnen aankondigen. Oracing is een toonaangevende Spaanse fabrikant van innovatieve sportrolstoelen, handbewogen maatwerk rolstoelen en e-mobility producten.

Lees de nieuwsbrief van januari

29-1-2020

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws.

Lees de nieuwsbrief van december

17-12-2019

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws.

Lees de nieuwsbrief van november

19-11-2019

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws.

Nieuwe naam, zelfde werking - zitkussen Balans wordt Stabilizer

15-11-2019

Het Balans zitkussen van het Sedeo Pro zitsysteem heet vanaf nu Stabilizer. Het Stabilizer zitkussen biedt hoge zijwaartse stabiliteit en door de drukverdeling naar de trochanters draagt het bij aan het verkleinen van het risico op decubitus.

Lees de nieuwsbrief van september

23-9-2019

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws.

Sedeo Pro kussens nu onderling uitwisselbaar

12-9-2019

Met de introductie van de QUICKIE Puma Q-Serie hebben we ook een verbeterslag doorgevoerd in de Sedeo Pro kussens. Deze verbeterde Sedeo Pro kussens zitten vanaf heden ook op de QUICKIE Puma 20, QUICKIE Puma 40 en de BREEZY Ibis, waardoor alle kussens weer optimaal onderling uitwisselbaar zijn over de diverse modellen.

 1 - 2 - 3