20-2-2024

 
 
 
Februari '24 - We zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat de Quickie QS5 X en de Quickie Q50 R Carbon beide zijn uitgeroepen tot
 
 
 
Retailers' Choice of the Year Awards 2023
 

We zijn verheugd om aan te mogen kondigen, dat de Quickie QS5 X en de Quickie Q50 R Carbon beide zijn uitgeroepen tot "Retailer's Choice of the Year 2023" (product van het jaar).

Deze award wordt uitgereikt door één van de meest invloedrijke Europese vakbladen, "THIIS" magazine, in het Verenigd Koninkrijk.

 
Lees volledige persbericht
 
 
 
Naar persbericht
 
 
 
Trede 3 van de PSO ladder behaald
 

Met de nodige inzet, doelgerichtheid, een ruime blik en veel geduld is het ons gelukt om van Trede 1 direct Trede 3 van de PSO ladder (Prestatieladder Socialer Ondernemen) te behalen. Een bijzondere prestatie waar we dan ook heel trots op zijn!

Het behalen van deze trede, geeft aan dat Sunrise Medical op een kwalitatief goede manier werkgelegenheid biedt aan mensen voor wie het een grotere uitdaging is een mooie baan met toekomstperspectief te vinden. Daarmee leveren wij op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

 
Lees volledige persbericht
 
 
 
Naar productveiligheid
 
 
 
Succesvolle hercertificering NKH
 

De succesvolle vernieuwing van het NKH certificaat is weer een feit. Dit nationale keurmerk helpt de cliënt bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. Daarnaast is het zeker dat het hulpmiddel dan voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen.

 
Overzicht certificaten
 
 
 
Naar Sunrise Medical
 
 
 
 
  • Nieuw: wij blijven constant werken aan het uitbreiden van onze combinatieovereenkomst, zo zijn er op de QUICKIE QS5 X nog meer combinatiemogelijkheden voor aankoppelunits en ortheses. Zie www.eengoedhulpmiddel.nl voor de complete lijst. Bekijk ook onze combinatieovereenkomst onder Professional Support.
  • De ovale bevestigingsklemmen van de EMPULSE StreetJet zijn verbeterd en sluiten nu nog beter aan op ovale framebuizen en zijn minder krasgevoelig.
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
 
  • wij op onze website onder "professional support → uitgefaseerde producten" niet alleen een lijst met uitgefaseerde producten hebben staan, maar dat daarbij ook het vervangend product staat vermeld. Dat is handig!
 
 
 
Bekijk livestream
 
 
 
Update: nieuw bedrijfspand
 

Samen met F5 Projectengroep B.V. en Nieuwegein Beheer B.V. hebben we een geweldige mijlpaal bereikt. Het hoogste punt in de bouw van ons nieuwe pand is bereikt en dit bijzondere moment hebben we naturlijk gevierd.

De aanwezigheid van Gemeente Nieuwegein gaf de viering een officieel tintje. Na inspirerende toespraken hebben we met veel trots onze Sunrise Medical vlag op het pand geplaatst.

Benieuwd naar de voortgang van de bouw? Bekijk dan de livestream via onderstaande button.

 
Bekijk livestream
 
 
 
Naar VeineDAGEN
 
 
 
Support nu VeineDAGEN
 

Aankomend jaar zullen de VeineDAGEN op 11, 12 en 13 april plaatsvinden in de vertrouwde Jaarbeurs in Utrecht. Het is een prikkelende beurs voor kinderen en volwassenen met een beperking en de zorgprofessionals uit de revalidatiebranche #hetdraaitommij.

Meer informatie volgt in een volgende nieuwsbrief.

 
Meer over VeineDAGEN
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.