EIM Opleidingen > Beschikbare cursussen > Zitten & Positioneren

Zitten & Positioneren

Een geaccrediteerde cursus over het optimaal positioneren van een cliënt in zijn rolstoel.

Een geaccrediteerde cursus over het optimaal positioneren van een cliënt in zijn rolstoel.

Naast een goede individuele rolstoel, is een optimale zithouding en positionering in de rolstoel een belangrijke factor.
De cursus Zitten & Positioneren geeft niet alleen inzicht in de anatomie, bio-mechanica en het belang van een goede rolstoel, maar gaat ook over de preventie van huidirritatie en/of decubitus. Tijdens de cursus zal er ook een aantal casussen behandeld worden.

Deze cursus is voor 6 punten geaccrediteerd bij het KNGF - Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie - én het Kwaliteitsregister Paramedici - Stichting ADAP - voor ergotherapeuten.

Het volgen van deze cursus kost  € 219,- exclusief BTW, dit is inclusief documentatie en lunch.

Beschikbare cursusdata

  • Dinsdag 5 maart 2024 in Nieuwegein [Volgeboekt]
  • Donderdag 6 juni 2024 in Helmond
  • Dinsdag 17 september 2024 in Nieuwegein
  • Donderdag 7 november 2024 in Nieuwegein

Inschrijven voor Zitten & Positioneren

Reserveer direct online jouw plek

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie?

We gebruiken de informatie die je ons gegeven hebt om je in te schrijven voor de cursus(sen) die jij hebt geselecteerd. Dit houdt in dat je per e-mail wordt geïnformeerd over de cursus (zoals reserveringsbevestiging, locatiegegevens, cursusherinneringen, enz). Daarnaast worden je gegevens gebruikt voor eventuele accreditatieaanvraag en om een deelnemerslijst te maken die op de dag door de trainer kan worden gebruikt. Het is ook mogelijk dat we je moeten bellen om details te verduidelijken of je op de hoogte moeten stellen van wijzigingen. Na afloop van de cursus ontvang je een cursuscertificaat. We zullen je persoonlijke gegevens nooit zonder jouw toestemming openbaar maken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden tot 12 maanden na de cursusdatum bewaard.

Aanmelden seminar

Factuurgegevens

Accreditatie via het KNGF of Kwaliteitsregister voor Paramedici

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze EIM opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via eim@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via eim@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur. Klik op de link voor de contactgegevens.

 

EIM brochure voor 2024

Klik op de onderstaande link om de nieuwste brochure te downloaden.

Brochure​ downloaden