Luca XL Obesitas rolstoel

De elektrische rolstoel voor Heavy Duty gebruik

De Luca XL is een elektrische Heavy Duty rolstoel met midwielaandrijving en speciaal ontworpen voor mensen met een gebruikersgewicht tot 250 kg. Deze sterke en betrouwbare Heavy Duty rolstoel heeft uitmuntende rijeigenschappen en combineert optimale wendbaarheid met uitstekende prestaties buiten. Uiteraard kan de Luca XL individueel ingesteld worden naar ieders wens.

Het bijpassende gepolsterde positioneringssysteem biedt optimaal zitcomfort. Daarnaast kan de elektrische rolstoel voorzien worden van een positioneringsgordel, stokhouder of spiegels.

LEES MEER >

YOU-Q Luca XL | elektrische Heavy Duty rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken