You-Q Luca XLObesitas rolstoel

De elektrische rolstoel voor Heavy Duty gebruik

De Luca XL is een elektrische Heavy Duty rolstoel met midwielaandrijving en speciaal ontworpen voor mensen met een gebruikersgewicht tot 250 kg. Deze sterke en betrouwbare Heavy Duty rolstoel heeft uitmuntende rijeigenschappen en combineert optimale wendbaarheid met uitstekende prestaties buiten. Uiteraard kan de Luca XL individueel ingesteld worden naar ieders wens.

Het bijpassende gepolsterde positioneringssysteem biedt optimaal zitcomfort. Daarnaast kan de elektrische rolstoel voorzien worden van een positioneringsgordel, stokhouder of spiegels.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested YOU-Q Luca XL | elektrische Heavy Duty rolstoel
Uitstekende rijeigenschappen

Uitstekende rijeigenschappen

Door de midwielaandrijving is de elektrische Heavy Duty rolstoel zeer wendbaar. Naast deze uitstekende wendbaarheid heeft de Luca XL krachtige motoren en een uitstekend veersysteem! Door het veersysteem rijdt de Luca XL heel soepel, zelfs op ruig terrein!

Hoog zitcomfort en gebruiksvriendelijk

Hoog zitcomfort en gebruiksvriendelijk

De Luca XL is uitgevoerd met het vertrouwde Qlass zitsysteem. Het zitsysteem is individueel instelbaar, geeft een goede ondersteuning en biedt optimaal zitcomfort. Dankzij de eenvoudige bediening en het makkelijk in- en uitstappen is de Luca XL zeer gebruiksvriendelijk. Dat is niet alleen prettig maar ook veilig!

Heavy Duty verstellingsmogelijkheden

Heavy Duty verstellingsmogelijkheden

De Luca XL wordt geleverd met een breed aanbod aan elektrische verstellingsmogelijkheden zoals een rughoekverstelling, kantelverstelling en verstelbare beensteunen. Zodat de elektrische Heavy Duty rolstoel makkelijk is aan te passen aan jouw behoeften.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:710 mm
Totale lengte:1300 mm
Zitbreedte:540 - 690 mm
Zithoogte:440 - 490 mm
Zitdiepte:440 - 590 mm
Kantelinstelling:0º - 25º
Rughoogte:500 - 570 mm
Elektrische rughoekverstelling:90° - 124°
Draaicirkel:1600 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:30 km
Snelheid:6 km/u
Accu:78 Ah
Maximale hellingshoek:10° (17.5%)
Maximale obstakelhoogte:60 mm
Elektronica:R-net
Minimale rolstoelgewicht:110 kg
Maximale gebruikersgewicht:250 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Documentatie