JAY J2 PlusRolstoelkussen

Druk en schuifkrachten reductie voor mensen met obesitas

Het JAY J2 Plus zitkussen, met een gebruikersgewicht tot 295 kg, is een voorgevormd schuimkussen met een JAY Flow Fluid Pad die superieure huidbescherming biedt. Het zitkussen heeft een schuimbasis die makkelijk is aan te passen en kan voorzien worden van positioneringselementen voor optimale stabiliteit.

Het zitkussen is geschikt voor rolstoelgebruikers met een asymmetrische zithouding, verminderde stabiliteit en die een hoog risico hebben op decubitus.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY J2 Plus | Anti-decubitus zitkussen
Voorgevormde foambasis

Voorgevormde foambasis

Het JAY J2 Plus zitkussen heeft milde uitsparingen onder de bovenbenen en een lichte abductieheuvel om een juiste positionering van het bekken en de bovenbenen te waarborgen voor rolstoelgebruikers met obesitas.

De gesloten celstructuur van het JAY J2 Plus zitkussen is eenvoudig aan te passen in de fabriek of in het veld en voorziet in veranderende klinische behoeften.

Fluid Pad of traagschuim insert

Fluid Pad of traagschuim insert

Het JAY J2 Plus zitkussen is verkrijgbaar met meerdere insertopties. Voor rolstoelgebruikers met een hoog risico op decubitus is er net als bij het JAY J2 zitkussen een Fluid Pad beschikbaar. Deze reduceert schuifkrachten en zorgt dat piekdruk wordt geminimaliseerd.

Voor rolstoelgebruikers met een laag risico op decubitus is er ook een traagschuim insert beschikbaar.

Solid Seat Insert (optie)

Solid Seat Insert (optie)

Omdat dit zitkussen een vlakke onderkant heeft wordt aanbevolen een Solid Seat Insert te kiezen. Het zorgt voor een goede positionering op een stevig oppervlak en het voorkomt dat het zitkussen gaat inzakken in de rolstoel.

Afneembare urethaan binnenhoes

Afneembare urethaan binnenhoes

Het JAY J2 Plus zitkussen is voorzien van een urethaan binnenhoes. Deze is makkelijk af te nemen en te reinigen en beschermt de schuimbasis tegen vocht en vuil.

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

De standaard meegeleverde incontinentiehoes houdt vocht tegen en beschermt daarmee de schuimbasis van de JAY J2 Plus. De antislip onderkant van de hoes en het klittenband houden het zitkussen op zijn plaats tijdens gebruik en bij transfers.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY J2 Plus.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:50 - 65 cm
Totale hoogte:10.2 cm
Totale diepte:45 - 55 cm
Gewichten
Gewicht vanaf:5.3 kg
Maximale gebruikersgewicht:295 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic of incontinentie

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.