Mareen Stelzer

"Mijn benen "deden" niet meer wat ik wilde!"

Dertien jaar geleden werd bij mij multiple sclerose vastgesteld. MS is een chronische auto-immuunziekte van het centrale zenuwstelsel. Het is bij elk persoon anders en wordt daarom ook wel de ziekte met 1000 gezichten genoemd. Ik ben een jonge vrouw die met beide benen stevig in het leven "staat", ook al werken ze niet meer zo goed. Mijn benen "gehoorzamen" mij niet meer zoals ik zou willen.

Daarom gebruik ik al vele jaren een QUICKIE Xenon². Het is voor mij moeilijk om lange afstanden te voet af te leggen. Met mijn rolstoel, mijn vertrouwde partner, ben ik zelfstandig, flexibel en kan ik veel. Het is klein, wendbaar en elegant! Opvouwen is heel makkelijk en daarom super functioneel in mijn dagelijkse leven, dat ik het liefst met mijn gezin doorbreng. Als moeder wil ik zoveel mogelijk tijd met mijn kinderen doorbrengen, maar ik vind het ook heerlijk om met vrienden af ​​te spreken om naar de bioscoop of een concert te gaan. Ik kan veel dingen zelf doen met mijn rolstoel en dit is heel belangrijk voor mij.

Met de Empulse F55 heb ik een ondersteuning die volledig elektrisch is. Nu kan ik de auto gerust in de garage laten staan, ik koppel de F55 gewoon aan en kan gelijk wegrijden. Dat vind ik heel fijn, want mijn bewegingsvrijheid is nu nog groter geworden.

Tenslotte hoop ik echt dat wij "mensen met een handicap" meer en meer geaccepteerd en gewaardeerd zullen worden door de samenleving, want we zijn niet ANDERS, we zijn SPECIAAL.

Mareen Stelzer gebruikt...

EMPULSE F55 Aankoppelbike

Kom meer te weten EMPULSE F55