QUICKIE Salsa M² MiniElektrische rolstoel

De smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

De smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

Dit product is niet meer leverbaar.

Met de Quickie Salsa M² Mini hoef je niet meer in te leveren op wendbaarheid in huis en goede rijprestaties buiten. Met slechts een framebreedte van 520 mm is deze elektrische rolstoel de smalste midwieler ter wereld. Dat is 90 mm smaller dan zijn grotere broer en marktleider de Quickie Salsa M²

In tegenstelling tot andere elektrische rolstoelen voor in huis, hoef je met de Mini niet in te leveren op de rijprestaties buiten. De Salsa M² Mini maakt namelijk gebruik van hetzelfde onderstel als de Salsa M², alleen net iets smaller. Dus je hebt alle buitenvoordelen van de Salsa M² verpakt in de smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Salsa M² Mini | elektrische rolstoel
Uitstekende prestaties binnenshuis!

Uitstekende prestaties binnenshuis!

Met slechts een framebreedte van 520 mm en een draaicirkel van 1100 mm is het geen probleem om te manoeuvreren in kleine ruimtes met de Quickie Salsa M² Mini. Daarnaast is de elektrische rolstoel heel wendbaar. Moeiteloos rondrijden in alle ruimtes van je huis, dat is wel zo handig!

Indrukwekkende prestaties buitenshuis

Indrukwekkende prestaties buitenshuis

Ga je graag op stap? Met de Quickie Salsa M² Mini kun je overal comfortabel en veilig naar toe! De gepatenteerde all-wheel ophanging vangt schokken op en de anti-pitch technologie zorgt ervoor dat de rolstoel altijd stabiel blijft, ook op ruwe oppervlaktes. 

Blijf genieten van de elektrische opties

Blijf genieten van de elektrische opties

Een smal en strak ontwerp mag niet betekenen dat je gedwongen wordt om consessies te doen. Dit is vooral belangrijk wanneer je afhankelijk bent van elektrische verstellingen/opties op een elektrische rolstoel. Door de super stabiele all-wheel ophanging op de Salsa M² Mini is het gebruik van elektrische verstellingen, zoals een kantel- en/of hoog/laagverstelling, geen probleem.

Sta in de schijnwerpers!

Sta in de schijnwerpers!

Het prachtig gestroomlijnde ontwerp is niet het enige kenmerk van Quickie dat er voor zorgt dat je opvalt. Met de Salsa M² Mini kan je kiezen uit vier bekappingskleuren om extra op te vallen. Kies uit klassiek wit, elegant rood, spetterend blauw of bewonder zijn super slanke contouren met mat zwart. Er is een kleur voor elke gelegenheid en smaak.

Succesvol gecrashtest

Succesvol gecrashtest

De Salsa M² Mini is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 4-punts vastzetsysteem.

Het is mogelijk om de Salsa M² Mini gereed te laten maken voor het Dahl Docking Systeem. Dit systeem maakt het eenvoudig om de elektrische rolstoel vast te zetten in een voertuig.

Afmetingen
Totale breedte:520 mm
Totale lengte:1120 mm
Zitbreedte:410 - 510 mm
Zithoogte:430 - 490 mm
Zitdiepte:410 - 510 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoogte:460 - 510 mm of 500 - 570 mm
Rughoekverstelling:Mechanisch: -4° - +16° / Elektrisch: -5° - +30°
Draaicirkel:1120 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:25 km (ISO 7176-4)
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:41 Ah
Maximale hellingshoek:
Maximale obstakelhoogte:70 mm
Elektronica:VR2 of R-net
Minimale rolstoelgewicht:97 kg
Maximale gebruikersgewicht:140 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.