JAY BasicRolstoelkussen

Comfortabele en milde positionering

Een ideaal zitkussen voor de cliënt die behoefte heeft aan een licht comfortabel zitkussen met milde positionering, stabiliteit en ondersteuning. Het zitkussen bevat een contour voor milde laterale en voor-/achterwaartse stabiliteit.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY Basic | Positioneringskussen
Voorgevormde schuimbasis

Voorgevormde schuimbasis

Het JAY Basic zitkussen is voorzien van een duurzaam gevormde schuimbasis met een milde contour. De voorgevormde schuimbasis biedt comfort en ondersteuning.

Het maximale gebruikersgewicht van dit zitkussen is 150 kg.

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

De standaard meegeleverde incontinentiehoes houdt vocht tegen en beschermt daarmee de schuimbasis van de JAY Basic. De antislip onderkant van de hoes en de velcro houden het zitkussen op zijn plaats tijdens gebruik en bij transfers.

Solid Seat Insert (optie)

Solid Seat Insert (optie)

In principe is het zitkussen geschikt voor gebruik op een naspanbare zitmat, omdat het zitkussen van zichzelf al een afgeronde onderkant heeft. Het zitkussen zal daardoor niet doorzakken en houdt de juiste pasvorm aan de bovenkant.

Indien gewenst kan gekozen worden voor een extra stevige basis (Solid Seat Insert) onder het zitkussen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Basic.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:25 - 60 cm
Totale hoogte:4.8 cm
Totale diepte:25 - 60 cm
Gewichten
Gewicht vanaf:1.73 kg
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Productopties
Hoessoort:Incontinentie

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads