QUICKIE Q700 M Sedeo ErgoElektrische rolstoel met midwielaandrijving

Beleef de ultieme rolstoelervaring met de Q700 M. Dit is de meest high-end elektrische rolstoel met midwielaandrijving! Met het nieuwe SpiderTrac 2.0 veersysteem, het Sedeo Ergo biomechanisch zitsysteem, de innovatieve bedieningsmogelijkheden en de keus om in je eigen tempo te rijden wanneer je verhoogt zit met de C-Me functie.

De ultieme rijervaring!

Beleef de ultieme rolstoelervaring met de opvallende Q700 M Sedeo Ergo. Deze high-end elektrische rolstoel heeft een opvallend ontwerp en een optimale wendbaarheid.

Met het SpiderTrac 2.0 onderstel gecombineerd met de midwielaandrijving geniet je van een comfortabele rijervaring. Het intuïtieve rijgedrag van de elektrische rolstoel zorgt ervoor dat je stabiel en veilg op de weg rijdt.

Geniet standaard van het comfort dat het ergonomische Sedeo Ergo biomechanische zitsysteem biedt. Het zitsysteem volgt de natuurlijke bewegingen van je lichaam en zorgt ervoor dat je altijd in jouw ideale positie zit, zelfs tijdens overgangen!

Blijf bovendien in verbinding met de wereld om je heen met eenvoudig te gebruiken bedieningsmogelijkheden en personaliseer je elektrische rolstoel met de gepatenteerde toewijsbare knoppen van Quickie en 6 voorgeprogrammeerde zitposities met de geheugenfuncties. Met C-Me ben je oog-in-oog met de wereld om je heen, ook tijdens het rijden!

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested

De evolutie van midwieltechnologie

Met zijn geavanceerde midwielaandrijving is de Q700 M de perfecte partner voor het testen van de verschillende terreinen. Je beleeft de meest comfortabele rijervaring met deze elektrische rolstoel en het heeft daarnaast uitstekende rijprestraties. Blijf je binnen? Voel je dan thuis met zijn superieure manoeuvreerbaarheid binnenshuis. Tijdens het rijden reageert de rolstoel intuïtief om moeiteloos door nauwe en compacte ruimtes te navigeren.

Uitstekende wendbaarheid binnenshuis

Draaien om zijn eigen as, rijdt intuïtief en heeft uitstekende manoeuvreerbaarheid in kleine compacte ruimtes met zijn smalle basis (620 mm) en een draaicirkel van 1260 mm. Met een zithoogte van slechts 445 mm rijd je makkelijk onder een tafel of in een aangepaste auto.

Superieure buitenprestaties

Moeiteloos obstakels op en af rijden van maximaal 100 mm en geniet van een comfortabele rijervaring en reageert intuïtief met het revolutionaire SpiderTrac 2.0-ophanging. Met zijn mechanische armen bewegen alle zwenkwielen onafhankelijk van elkaar en absobeert het alle schokken tijdens het rijden. De voor- en achterwielen zijn met elkaar verbonden, waardoor alle zwenkwielen de ondergrond blijven volgen als een spin. Zelfs als je een helling met een hoek van 10° wilt oprijden. 

Houd je veilig op de weg

Het optionele Gyro-Trackingsysteem detecteert en corrigeert automatisch de kleinste afwijking van de rijrichting die je hebt gekozen. Zo blijf je niet alleen veilig op het juiste spoor op een moeilijke ondergrond, je hoeft ook minder te corrigeren. Dat maakt het rijden minder vermoeiend, zeker wanneer je gebruik maakt van speciale bedieningen.

De kracht om je te brengen waar je heen wilt

Geniet van kracht en snelheid met de krachtige 4-polige motoren. Kies standaard uit 6 of 8 km/u of upgrade naar 10 of 12.5 km/u voor ultieme rijprestaties. En met een keuze uit 60 of 80 Ah accu's, heb je buiten een actieradius tot maximaal 40 km en ga je altijd met vertrouwen op pad!

Een tijdloos ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat

Stijl, dat is persoonlijk. Daarom kan je kiezen uit 6 opvallende kleuraccenten die bij jouw persoonlijkheid past. Met verborgen bedrading en componenten in combinatie met speciaal gemaakte bekleding, is het een elektrische rolstoel die vanuit elke hoek elegant en minimalistisch er uit ziet.

Geïnspireerd door zijn ontwerp en wil je iets extra's? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel naar jouw persoonlijke wensen uitvoeren. Waarom neem je hem niet mee voor een rit en ervaar jouw unieke stijl in beweging?

De evolutie van midwieltechnologie

Een intelligent zitsysteem

Een goede zithouding en superieur zitcomfort. Het revolutionaire Sedeo Ergo zitsysteem past zich volledig aan jouw behoeften aan. De gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling volgt de natuurlijke bewegingen van je lichaam en zorgt gedurende de hele dag voor een optimale positionering. Met de Sedeo Ergo zit je dus altijd comfortabel.

 • De premium hoofdsteun (1) kan gemakkelijk ingesteld of verwijderd worden. Alle zitbreedtes en -dieptes (2) zijn oneindig instelbaar met slechts één sleutel. De zitbreedte en de rugbreedte (3) kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. Ook de hoogte en hoek van de armsteun (4) en de breedte-instelling van de armlegger stel je makkelijk in.

 • Kantelen in je elektrische rolstoel hoeft niet ongemakkelijk te zijn. De rughoekverstelling van het Sedeo Ergo zitsysteem gaat altijd samen met een lengtecompensatie van 180 mm. Het unieke mechanisme maakt het mogelijk dat de hoofdsteun, het hoofd en zelfs de kinbediening op dezelfde plaats blijven bij het verstellen van de rugleuning.

 • Als je jezelf vanuit een liggende positie wilt verplaatsen moet je vaak de kantelfunctie gebruiken om de juiste zithouding te krijgen. Met de gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling zal het Sedeo Ergo zitsysteem eerst naar een instelbare stabiele zithouding gaan, waarbij de zwaartekracht wordt gebruikt om het bekken opnieuw uit te lijnen in één soepele beweging. Hierdoor wordt het risico op onderuit schuiven tijdens het tot zit komen geminimaliseerd.

 • Het zitkussen van de Q700 M bestaat uit 3 elementen. De twee laterale zijsteunen zijn wegzwenkbaar en uitneembaar, waardoor een comfortabele transfer mogelijk is. Bij specifieke positioneringsbehoeften kan het middelste deel vervangen worden door een rolstoelkussen van JAY.

 • Jouw Q700 M kan ook een AD-positie herinnering geven, zodat je eraan herinnerd wordt wanneer het tijd is om je zitpositie te veranderen. Een logboek hiervan kan worden bewaard en naar je therapeut worden gestuurd om het te bekijken.

 • De voetplaat kan helemaal tot aan de grond. Hierdoor zijn staande transfers in en uit de Q700 M makkelijk uit te voeren.

Een intelligent zitsysteem

Op ooghoogte en rijden met C-Me

Je hoeft niet meer te wachten of met een lagere snelheid te rijden wanneer je gebruik maakt van de zitlift. Met C-Me ben je oog-in-oog met de wereld en kan je schouder-aan-schouder met je vrienden op pad.

Met C-Me op de Q700 M is het mogelijk om met het zitsysteem tot 300 mm omhoog te gaan, terwijl je rijdt met een snelheid van 4.5 km/u. Daarnaast kan je ook met één druk op de knop omhoog of omlaag gaan zonder te hoeven stoppen.

 

Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating App

De Switch-It Remote Seating App (standaard bij de optie 5-Switch box) meet continu de zithoek en registreert de tijd die je in een bepaalde positie zit, om jouw gezondheid door middel van drukmanagement te verbeteren en om decubitus te voorkomen.

 • Bluetooth technologie voor een naadloze verbinding met je rolstoel
 • Realtime rapporten creëren voor de hoek en tijdsduur van kanteling, rughoekverstelling en beenpositie
 • Rapporten delen met therapeuten en artsen via e-mail
 • Helpt bij het opstellen van drukverminderingsplannen (AD-positie verminderingsplannen)
 • Geeft de gebruiker een seintje als het tijd is om van positie te wisselen
 • Beschikbaar voor iOS en Android

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q700 M. Elke Quickie Q700 M Sedeo Ergo is standaard voorzien van een LCD-bedieningskast van R-net. Deze bedieningskast heeft een groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is en de makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening. Deze standaard R-net bediening kan ook geüpgraded worden naar een uitgebreide LCD-bedieningskast (zie foto).

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

6 geheugenposities

Haal meer uit de elektrische opties van je Q700 M met de geheugenfuncties. De 6 functies kunnen individueel geprogrammeerd worden en stelt je in staat om met een simpele druk op de knop te bewegen in zes stoelposities.

Maar waarom zou je tijd verspillen met navigeren door de menu's om de stoelpositie te vinden die je nodig hebt? Met de 5-Switch Box kan je met één druk op de knop meteen naar de gewenste zitfunctie gaan. Wil je meer dan vijf zitfuncties? Geen probleem! Je kan tot maximaal 10 opdrachten toewijzen aan elke box.

Klik op de knop om te wijzigen

De QUICKIE Q700 M met zitopties

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:622 - 660 mm
Totale lengte:1070 - 1100 mm
Zitbreedte:400 - 560 mm
Zithoogte:430 - 480 mm
Zitdiepte:400 - 560 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoogte:510 - 610 mm
Rughoekverstelling:90° - 175°
Draaicirkel:1120 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km
Snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu:60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Maximale obstakelhoogte:75 mm
Elektronica:R-net
Minimale rolstoelgewicht:160 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3