Puma Q700 M Sedeo Ergo

Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De ultieme rijervaring!

Beleef de ultieme rolstoelervaring met de opvallende Q700 M Sedeo Ergo. Deze high-end elektrische rolstoel heeft een opvallend ontwerp en een optimale wendbaarheid.

Met het SpiderTrac 2.0 onderstel gecombineerd met de midwielaandrijving geniet je van een comfortabele rijervaring. Het intuïtieve rijgedrag van de elektrische rolstoel zorgt ervoor dat je stabiel en veilg op de weg rijdt.

Geniet standaard van het comfort dat het ergonomische Sedeo Ergo biomechanische zitsysteem biedt. Het zitsysteem volgt de natuurlijke bewegingen van je lichaam en zorgt ervoor dat je altijd in jouw ideale positie zit, zelfs tijdens overgangen!

Blijf bovendien in verbinding met de wereld om je heen met eenvoudig te gebruiken bedieningsmogelijkheden en personaliseer je elektrische rolstoel met de gepatenteerde toewijsbare knoppen van Quickie en 6 voorgeprogrammeerde zitposities met de geheugenfuncties. Met C-Me ben je oog-in-oog met de wereld om je heen, ook tijdens het rijden!

Klik en sleep de afbeelding om te draaien

Stijl, dat is iets persoonlijks

Personaliseer jouw Quickie Q700 M Sedeo Ergo met een keuze uit 6 opvallende kleuraccenten voor een individuele stijlvolle look. Dit geeft een mooi contrast met het mat zwarte frame.

Op zoek naar een meer unieke stijl? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel op maat maken naar jouw persoonlijke wensen.


Klik op de kleur om het te veranderen

Op ooghoogte en rijden met C-Me

Je hoeft niet meer te wachten of met een lagere snelheid te rijden wanneer je gebruik maakt van de zitlift. Met C-Me ben je oog-in-oog met de wereld en kan je schouder-aan-schouder met je vrienden op pad.

Met C-Me op de Q700 M is het mogelijk om met het zitsysteem tot 300 mm omhoog te gaan, terwijl je rijdt met een snelheid van 4.5 km/u. Daarnaast kan je ook met één druk op de knop omhoog of omlaag gaan zonder te hoeven stoppen.

 

Switch-It Remote Seating App

De Switch-It Remote Seating App (standaard bij de optie 5-Switch box) meet continu de zithoek en registreert de tijd die je in een bepaalde positie zit, om jouw gezondheid door middel van drukmanagement te verbeteren en om decubitus te voorkomen.

  • Bluetooth technologie voor een naadloze verbinding met je rolstoel
  • Realtime rapporten creëren voor de hoek en tijdsduur van kanteling, rughoekverstelling en beenpositie
  • Rapporten delen met therapeuten en artsen via e-mail
  • Helpt bij het opstellen van drukverminderingsplannen (AD-positie verminderingsplannen)
  • Geeft de gebruiker een seintje als het tijd is om van positie te wisselen
  • Beschikbaar voor iOS en Android

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q700 M. Elke Quickie Q700 M is standaard voorzien van een uitgebreide LCD-bedieningskast van R-net. Deze bedieningskast heeft een groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is en de makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

6 geheugenposities

Haal meer uit de elektrische opties van je Q700 M met de geheugenfuncties. De 6 functies kunnen individueel geprogrammeerd worden en stelt je in staat om met een simpele druk op de knop te bewegen in zes stoelposities.

Maar waarom zou je tijd verspillen met navigeren door de menu's om de stoelpositie te vinden die je nodig hebt? Met de 5-Switch Box kan je met één druk op de knop meteen naar de gewenste zitfunctie gaan. Wil je meer dan vijf zitfuncties? Geen probleem! Je kan tot maximaal 10 opdrachten toewijzen aan elke box.

Klik op de knop om te wijzigen
Q700 M bediening met zitfunctie knoppen

Drukvermindering

Met deze functie beweegt het zitsysteem in een achterwaartse, gekantelde en verhoogde beenpositie.

Kantelen

Met behulp van deze functie beweegt het zitsysteem naar een ontspannen zit/lig houding via een achterwaartse kanteling met een comfortabele beenstand.

Liggen

Relaxen, slapen, stretchen of drukvermindering. Waar je ook voor moet liggen, doe het met comfort en in stijl.

Lift met C-ME

Deze positie brengt je op ooghoogte met je omgeving.

Elke positie!

Pas de hoeveelheid van de kanteling, rugleuning, beenlengte en beenhoek aan die jij nodig hebt.

Technische specificaties

Zitbreedte:400 - 560 mm
Zithoogte:430 - 480 mm
Zitdiepte:400 - 560 mm
Rughoogte:510 - 610 mm
Totale breedte:622 - 660 mm
Totale lengte:1070 - 1100 mm
Maximale snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu's:60 of 80 Ah
Actieradius:40 km
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoekinstelling:90° - 175°
Draaicirkel:1120 mm
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Obstakelhoogte:75 mm
Besturingssysteem:R-net
Gewicht vanaf:160 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar het orderformulier. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Onze merken