8-2-2023

 
 
 
Februari '23 - Sunrise viert haar 40ste verjaardag!. Onze geschiedenis
 
 
 
Sunrise viert haar 40ste verjaardag!
 

Hoera! Sunrise Medical bestaat 40 jaar. Een bijzondere mijlpaal, die we graag met u willen delen.

Het begon allemaal met de missie van één man om een bedrijf te creëren met innovatieve medische hulpmiddelen die het leven van mensen verbeteren, "Improving People’s Lives".

 
 
Onze geschiedenis
 
 
 

Op 18 januari 1983 richtte Dick Chandler zijn bedrijf op onder de naam Sunrise Medical Inc. De afgelopen veertig jaar is Sunrise Medical dusdanig succesvol gebleken dat we ons vandaag de dag wereldleider in mobiliteitsproducten mogen noemen.

Gedurende 2023 zullen wij regelmatig even stil staan bij het 40-jarig jubileum, dus wordt vervolgd!

 
Onze geschiedenis
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
Tijdelijke leverstop Attitude Hybrid
 

Tot onze spijt moeten we u informeren dat wij tijdelijk stoppen met het aannemen van bestellingen met betrekking tot de Hybrid versie van de QUICKIE Attitude.

Door aanhoudende uitdagingen in de supply chain van bepaalde componenten voor de productie van de elektrische aandrijving kunnen wij bestellingen niet langer aannemen.

Bestellingen die reeds bij ons zijn geplaatst zullen, conform afspraak, behandeld worden. Tot nadere berichtgeving kunnen er geen nieuwe bestellingen geplaatst worden.

Overige onderdelen van de QUICKIE Attitude blijven leverbaar.

 
 
Aankoppelfietsen
 
 
 
Nieuwe motoren
 

De 4-polige motoren op de Q700 M Sedeo Pro en Q700 F Sedeo Pro hebben een upgrade gehad dat geleid heeft tot een efficiënter verbruik wat een positieve invloed heeft op het bereik.

 
 
Elektrische rolstoelen
 
 
 

De Q700 R Sedeo Pro blijft gebruik maken van de huidige motoren.

 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
De Magic 360 wint Retailer's Choice 2022 award
 

We zijn trots om aan te mogen kondigen dat de Magic 360, de elektrische all-terrain rolstoel, is uitgeroepen tot "Retailer's Choice of the Year 2022" (product van het jaar). Deze award wordt uitgereikt door één van de meest invloedrijke Europese vakbladen, "THIIS", in het Verenigd Koninkrijk.

 
 
Naar het laatste nieuws
 
 
 

Darren Macey, Business Development Manager bij Lifestyle & Mobility:

"We zijn altijd op zoek naar producten die zowel innovatief zijn als het leven van klanten kunnen verbeteren. De Magic 360 is een elektrische rolstoel met midwielaandrijving die uniek is op de markt. De bijzondere optie voor drie sets wielen stelt klanten in staat om effectief drie elektrische rolstoelen in één te hebben, gewoon door de wielen te wisselen."
 
Lees artikel
 
 
 
Naar #TeamSunrise
 
 
 
Melbourne Wheelchair Open 2023
 

Tijdens de Melbourne Wheelchair Open werd Niels Vink kampioen in het enkelspel en met Sam Schröder ook in het dubbelspel.

Diede de Groot werd kampioen in het enkelspel!

Wij feliciteren onze #TeamSunrise ambassadeurs van harte met hun prestaties!

 
 
Link naar Melbourne Wheelchair Open
 
 
 
Australian Open 2023
 

In Australië heeft Diede haar negende Grand Slam titel op rij gewonnen en voor de vijfde keer op rij de Australian Open! Dit is alweer haar zeventiende Grand Slam titel in het enkelspel, een geweldige prestatie!

Naast deze prestatie heeft zij ook samen met Aniek van Koot de hand weten te leggen op de titel in het dubbelspel tijdens de Australian Open. Dit is haar zestiende titel in het dubbelspel.

Niels won samen met Sam Schröder de Grand Slam-titel in het dubbelspel en werd tweede in het enkelspel.

Geniet van jullie winst en veel succes met de aankomende toernooien!

 
 
Link naar Australian Open
 
 
 
ABN Amro Open 2023
 

Van 13 t/m 19 februari 2023 vindt alweer de 50e (!) editie van het ABN AMRO Open plaats. Met jaarlijks zo’n 110.000 bezoekers, waarvan 55.000 zakelijk, is het één van de grootste indoor tennistoernooien ter wereld.

Het rolstoeltoernooi staat van 15 t/m 19 februari 2023 op de agenda. Leuk is dat er dit jaar, naast de 12 mannelijke spelers, ook 8 vrouwelijke spelers voor het eerst in de historie deelnemen.

Ook tijdens deze editie nemen wij weer de rolstoelservice voor onze rekening en natuurlijk gaan we onze ambassadeurs aanmoedigen!

 
 
Link naar ABN AMRO Open
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.