Ongekend rijgemak met onze nieuwste aankoppelbike van EMPULSE

4-7-2024

Ben je op zoek naar een compacte elektrische handbike voor in de stad? Dan stellen we graag het nieuwste lid van de EMPULSE-familie aan je voor: de F35, een zeer compacte en wendbare elektrische aankoppelbike.

Lees meer

Tips en ideeën om het beste uit de zomer te halen!

21-6-2024

Ondanks het grauwe weer is het toch heerlijk om naar buiten te gaan!

Lees meer

Verhuisbericht: Wij gaan verhuizen naar Defensiedok 20 in Nieuwegein

12-6-2024

Met trots kunnen we mededelen dat het pand opgeleverd is en wij per 24 juni 2024 gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie.

Lees meer

Sunrise Medical verwelkomt Platinum Equity als toekomstig aandeelhouder

5-6-2024

Sunrise Medical (de “Groep”) verwelkomt de wereldwijde beleggingsonderneming Platinum Equity als toekomstig aandeelhouder.

Lees meer

Lees nu onze nieuwsbrief van mei

17-5-2024

Blijf op de hoogte van al ons nieuws! Wil je als (zorg)professional onze digitale nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via deze aanmeldpagina: https://www.sunrisemedical.nl/aanmelden-nieuwsbrief.

Lees meer

Geen hulp (meer) nodig, van hulpmiddel naar doemiddel

11-4-2024

Nederland kent ruim 2 miljoen mensen met een beperking. Door wetgeving en regels zijn hulpmiddelen niet voor iedereen beschikbaar. Dit heeft direct impact op de zelfredzaamheid van miljoenen mensen. Hulpmiddelen geven mensen met een beperking een meer zelfstandig en kwalitatief beter leven.

Lees meer

Samen Circulair gaat een stap verder

9-4-2024

Mobiliteits-en revalidatiehulpmiddelen spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven van meer dan 200.000 gebruikers. Zeker met de huidige druk op het zorgsysteem is efficiënte en adequate hulpmiddelenzorg onmisbaar. Dat is wat ons als sector drijft, elke dag weer. Daarnaast nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Dat deden we en dat gaan we in 2024 nog veel meer doen.

Lees meer

Lees nu onze nieuwsbrief van februari

20-2-2024

Blijf op de hoogte van al ons nieuws!

Lees meer

Sunrise Medical behaalt Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

5-2-2024

Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Sunrise Medical op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.

Lees meer

Sunrise Medical wint twee Retailers' Choice of the Year Awards 2023

4-1-2024

De felbegeerde prijzen werden toegekend aan de QUICKIE QS5 X, een handbewogen rolstoel, en de Q50 R Carbon, een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel.

Lees meer

 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10