12-10-2023

 
 
 
SRM x Defensiedok | Uitgave #1 - Wij starten met de bouw van een duurzaam en energiezuinig bedrijfspand met warehouse.. Impressievideo afspelen
 
 
 
Nieuw, duurzaam en energiezuinig!
 

In ons voortdurend streven naar verduurzaming en verbetering van onze (logistieke) processen, alsook onze dienstverlening aan u als klant, kondigen we met trots aan dat wij van start zijn gegaan met de bouw van een geheel nieuw bedrijfspand! Sunrise Medical B.V. en het European Distribution Center (EDC) in Nieuwegein zullen medio 2024 hun intrek nemen in dit duurzaam en energiezuinig onderkomen. Onze vestiging in Helmond blijft op de huidige locatie aan de Vossenbeemd.

 
 
 
Impressie van het nieuwe bedrijfspand en warehouse
 
 
 
Waarom een nieuw pand?
 

Het nieuwe pand zal gebouwd worden aan Defensiedok 20 in Nieuwegein en zal aanzienlijk ruimer zijn dan het huidige pand. Deze uitbreiding stelt ons in staat om de voorraadcapaciteit van het EDC bijna te verdubbelen, waardoor we onder andere meer onderdelen centraal op voorraad kunnen houden om sneller en efficiënter te leveren. Hiermee versterken we enerzijds onze rol als Europees Distributie Centrum en anderzijds onze dienstverlening naar u als klant!

 
 
 
Plattegrond locatie van Defensiedok 20.
 
 
 
Klantgericht
 

Met een nieuwe bedrijfsruimte met een warehouse dat bijna dubbel zo groot is kunnen we niet alleen onze Europese voorraden optimaliseren, het geeft ons ook de mogelijkheid om op een andere manier invulling te geven aan trainingen, het uitvoeren van passingen en klantgerichte activiteiten.

 
 
 
Warehouse laaddock vrachtwagens.
 
 
 
Duurzaam en innovatief
 

Dit bedrijfspand met warehouse wordt gebouwd met duurzaamheid als kernwaarde. Het zal voldoen aan de laatste normen op het gebied van energie-efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid. Zo zal de vestiging beschikken over zonnepanelen, geavanceerde isolatie, LED-verlichting en andere innovatieve technologieën om het energieverbruik tot een minimum te beperken en de CO2-uitstoot te verminderen.

Verder zal er tijdens de inrichting gekeken worden naar hergebruik van materialen en wordt elektrisch rijden nog meer gestimuleerd onder onze medewerkers. Het aantal laadpalen op de nieuwe parkeerplaats zal verder uitgebreid worden.

Ook zal het een gezonde en inspirerende werkomgeving zijn voor onze huidige werknemers en het aantrekken van nieuw talent. Hemelsbreed is de afstand tussen het nieuwe en het oude pand circa 1 kilometer, hiermee verandert de reisafstand nauwelijks.

 
 
 
Afstand Groningenhaven 18-20 naar Defensiedok 20
 
 
 
Wanneer?
 

De eerste spreekwoordelijke paal van ons onderkomen is reeds geslagen en de oplevering staat gepland voor medio 2024. In de tussentijd houden wij u natuurlijk op de hoogte.

Leuk om te weten, u kunt 24 uur per dag meekijken naar de voortgang van de bouw via de livestream die op het bouwterrein is geplaatst.

 
Bekijk livestream
 
 
 
Video afspelen
 
 
 
Een eerste impressie
 

Benieuwd naar hoe onze nieuw, duurzaam en energiezuinig bedrijfspand met warehouse eruit gaat zien? Bekijk via bovenstaande afbeelding de 3D-video voor een eerste indruk!

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.