Teresa Perales

"Ik vind het geweldig dat ik de EMPULSE Attitude Hybride aankoppelfiets met slechts twee kleine pinnen aan mijn rolstoel kan bevestigen."

Ik heb het gevoel dat ik weer op de fiets zit! Ik kijk er echt naar uit! En mijn zoon ook. Ik hou van de Hybrid versie, omdat het me helpt om aan mijn uithoudingsvermogen en kracht te werken. Als je aan een sport als de mijne doet, is het belangrijk om je rolstoel niet te veel te belasten. Dus als je bijvoorbeeld een helling/heuvel op moet, is het handig om dat extra beetje hulp te krijgen van de elektrisch ondersteuning van de Hybrid. Bovendien helpt het bij langere afstanden... je kan vrijwel overal heen!

Ik heb ook andere aankoppelfietsen geprobeerd, maar de ATTITUDE kost minder en heeft een betere gewichtsverdeling wanneer hij gekoppeld zit aan mijn rolstoel. Een ander voordeel is mijn zelfstandigheid. Bovendien is de Attitude Hybrid perfect voor lange afstanden, ik kan er wel ongeveer 100 km mee handbiken!

Het is supereenvoudig aan je rolstoel te bevestigen. De bevestigingspunten voegen slechts 170 gram extra toe aan je rolstoel, is totaal niet storend en het beschadigd je kleding ook niet!

De aankoppelfiets blijft volkomen onopgemerkt, ik laat hem eigenlijk altijd in de fietsenstallingen staan ​​... nogal wat mensen zijn naar me toe gekomen en hebben me ernaar gevraagd! Een ander groot voordeel is dat de Attitude heel makkelijk te hanteren is - en het display werkt heel intuïtief.

Mijn advies aan degenen die met het vliegtuig gaan reizen, vervoer het vast aan je rolstoel. Luchtvaartmaatschappijen behandelen het als één item in plaats van meerdere. Het is zo veel makkelijker en is mijn favoriete manier van reizen met mijn ATTITUDE.

teresaperales

Teresa Perales gebruikt...

EMPULSE Attitude Hybrid Aankoppelbike

Kom meer te weten EMPULSE Attitude Hybrid