QUICKIE Puma Q700-UP M Sedeo ErgoSta-op rolstoel

Ervaar het leven vanuit een nieuw perspectief met de Q700-UP M Sedeo Ergo sta-op rolstoel. Combineer alle voordelen van de Q700 M met zijn krachtige midwielaandrijving en SpiderTrac 2.0 technologie, het Sedeo Ergo biomechanisch zitsysteem en de innovatieve bedieningsmogelijkheden om te gaan staan wanneer je maar wilt.

Sta-op rolstoeltechnologie opnieuw uitgevonden

De QUICKIE Q700-UP M Sedeo Ergo is het nieuwe vlaggenschip binnen het elektrische rolstoelplatform dat sta-op rolstoeltechnologie naar een hoger niveau tilt.

Met een simpele druk op de knop ben je oog-in-oog met de wereld om je heen en profiteer je van alle voordelen van een sta-op rolstoel! Daarnaast beschikt het over de meest geavanceerde rijprestaties: snelheid, comfort en toegang tot alle gebieden.

De elektrische rolstoel Q700-UP M wordt geleverd met onze betrouwbare SpiderTrac 2.0 gasveersysteem en is voorzien van het revolutionaire Sedeo Ergo biomechanische zitsysteem.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested

Midwieltechnologie geëvolueerd

De midwielaandrijving van de Q700 legt de lat hoog op het gebied van elektrische rolstoeltechnologie. Reis verder met zijn superieure rijprestaties en voel je veilig op uitdagend terrein met het SpiderTrac 2.0 gasveersysteem en de mechanische armen zodat de 6 wielen onafhankelijke van elkaar kunnen beweging. Het is een rijervaring als nooit tevoren.

Uitstekende wendbaarheid binnenshuis

Draaien om zijn eigen as, rijdt intuïtief en heeft uitstekende manoeuvreerbaarheid in kleine compacte ruimtes met zijn smalle basis (620 mm) en een draaicirkel van 1260 mm. Met een zithoogte van slechts 445 mm rijd je makkelijk onder een tafel of in een aangepaste auto.

Superieure buitenprestaties

Moeiteloos obstakels op en af rijden van maximaal 100 mm en geniet van een comfortabele rijervaring en reageert intuïtief met het revolutionaire SpiderTrac 2.0-ophanging. Met zijn mechanische armen bewegen alle zwenkwielen onafhankelijk van elkaar en absobeert het alle schokken tijdens het rijden. De voor- en achterwielen zijn met elkaar verbonden, waardoor alle zwenkwielen de ondergrond blijven volgen als een spin. Zelfs als je een helling met een hoek van 10° wilt oprijden. 

Houd je veilig op de weg

Het optionele Gyro-Trackingsysteem detecteert en corrigeert automatisch de kleinste afwijking van de rijrichting die je hebt gekozen. Zo blijf je niet alleen veilig op het juiste spoor op een moeilijke ondergrond, je hoeft ook minder te corrigeren. Dat maakt het rijden minder vermoeiend, zeker wanneer je gebruik maakt van speciale bedieningen.

De kracht om je te brengen waar je heen wilt

Geniet van kracht en snelheid met de krachtige 4-polige motoren. Kies standaard uit 6 of 8 km/u of upgrade naar 10 of 12.5 km/u voor ultieme rijprestaties. En met een keuze uit 60 of 80 Ah accu's, heb je buiten een actieradius tot maximaal 40 km en ga je altijd met vertrouwen op pad!

Een tijdloos ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat

Stijl, dat is persoonlijk. Daarom kan je kiezen uit 6 opvallende kleuraccenten die bij jouw persoonlijkheid past. Met verborgen bedrading en componenten in combinatie met speciaal gemaakte bekleding, is het een elektrische rolstoel die vanuit elke hoek elegant en minimalistisch er uit ziet.

Geïnspireerd door zijn ontwerp en wil je iets extra's? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel naar jouw persoonlijke wensen uitvoeren. Waarom neem je hem niet mee voor een rit en ervaar jouw unieke stijl in beweging?

Midwieltechnologie geëvolueerd

Een intelligent zitsysteem

Het is een eersteklas zitsysteem dat speciaal voor jou is ontworpen. De Sedeo Ergo met gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling is effectiever dan welk andere bestaand zitsysteem, ook als het gaat om onafhankelijk herpositioneren gedurende de dag.

 • Als je jezelf vanuit een liggende positie wilt verplaatsen moet je vaak de kantelfunctie gebruiken om de juiste zithouding te krijgen. Met de gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling zal het Sedeo Ergo zitsysteem eerst naar een instelbare stabiele zithouding gaan, waarbij de zwaartekracht wordt gebruikt om het bekken opnieuw uit te lijnen in één soepele beweging. Hierdoor wordt het risico op onderuit schuiven tijdens het tot zit komen geminimaliseerd.

 • De premium hoofdsteun (1) kan gemakkelijk ingesteld of verwijderd worden. Alle zitbreedtes en -dieptes (2) zijn oneindig instelbaar met slechts één sleutel. De zitbreedte en de rugbreedte (3+4) kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. Ook de hoogte en hoek van de armsteun (5) en de breedte-instelling van de armlegger stel je makkelijk in.

 • Kantelen in je elektrische rolstoel hoeft niet ongemakkelijk te zijn. De elektrische rughoekverstelling van het Sedeo Ergo positioneringssysteem wordt ondersteund door een mechanische schuifkrachtreductie van 180 mm om de positie van de hoofdsteun en zelfs de kinbediening op dezelfde plaats te houden tijdens het bewegen van de rugleuning.

 • Jouw Q700-UP M kan ook AD-positie herinnering geven, zodat je eraan herinnerd wordt wanneer het tijd is om je zitpositie te veranderen. Een logboek hiervan kan worden bewaard en naar je therapeut worden gestuurd om het te bekijken.

 • Het zitkussen van de Q700-UP M bestaat uit 3 elementen. De twee laterale zijsteunen zijn wegzwenkbaar en uitneembaar, waardoor een comfortabele transfer mogelijk is. Bij specifieke positioneringsbehoeften kan het middelste deel vervangen worden door een rolstoelkussen van JAY.

 • De nieuwe elektrische centraal gemonteerde beensteun biedt een kniehoek van 90° in zittende positie. Het ergonomische kniekussen is ook in diepte instelbaar. Bovendien kan de voetplaat helemaal tot aan de grond. Hierdoor zijn staande transfers in en uit de Q700-UP M makkelijk uit te voeren.

 • Oog in oog met de wereld om je heen door alleen maar de sta-op functie te gebruiken op je Quickie Q700-UP M Sedeo Ergo. De combinatie van een high-end elektrische rolstoel en alle voordelen van het Sedeo Ergo zitsysteem met de mogelijkheid om te staan wanneer je maar wilt.

Een intelligent zitsysteem

De voordelen van staan

De Q700-UP M zorgt ervoor dat je kan gaan staan wanneer je wilt en biedt veel voordelen voor je gezondheid en dagelijkse activiteiten:

 • vermindert het risico op decubitus wanneer je niet zelfstandig kunt gaan verzitten en/of langdurig zit
 • vergemakkelijkt je deelname aan sociale activiteiten
 • vergroot je bewegingsvrijheid en vermindert het risico op spierverkortingen
 • verbetert de functie van de vitale organen waaronder de long-, darm- en blaasfunctie, en verbetert de bloedsomloop
 • bevordert de gezondheid van de botten en voorkomt deformiteiten van het skelet door de staande positie
 • vermindert de abnormale spiertonus en spasticiteit
Switch-It Remote Seating App

Switch-It Remote Seating App

De Switch-It Remote Seating App (standaard bij de optie 5-Switch box) meet continu de zithoeken en registreert de tijd die je in een bepaalde positie zit, om jouw gezondheid door middel van drukmanagement te verbeteren en om decubitus te voorkomen.

 • Bluetooth technologie voor een naadloze verbinding met je rolstoel
 • Realtime rapporten creëren voor de hoek en tijdsduur van kanteling, rughoekverstelling en beenpositie
 • Rapporten delen met therapeuten en artsen via e-mail
 • Helpt bij het opstellen van drukverminderingsplannen (AD-positie verminderingsplannen)
 • Geeft de gebruiker een seintje als het tijd is om van positie te wisselen
 • Beschikbaar voor iOS en Android

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q700 M. Elke Quickie Q700-UP M Sedeo Ergo is standaard voorzien van een LCD-bedieningskast van R-net. Deze bedieningskast heeft een groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is en de makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening. Deze standaard R-net bediening kan ook geüpgraded worden naar een uitgebreide LCD-bedieningskast (zie foto).

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

De QUICKIE Q700-UP M met zitopties

6 geheugenposities

Haal het maximale uit de elektrische opties van je Q700-UP M met de geheugenfuncties. De 6 functies kunnen individueel geprogrammeerd worden en stelt je in staat om met een simpele druk op de knop te bewegen in zes stoelposities.

Maar waarom zou je tijd verspillen met navigeren door de menu's om de stoelpositie te vinden die je nodig hebt? Met de 5-Switch Box kan je met één druk op de knop meteen naar de gewenste zitfunctie gaan. Wil je meer dan vijf zitfuncties? Geen probleem! Je kan tot maximaal 10 opdrachten toewijzen aan elke box.

Klik op de knop om te wijzigen

Q700-UP M bediening met zitfunctie knoppen

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:622 - 660 mm
Totale lengte:1070 -1130 mm
Zitbreedte:400 - 500 mm
Zithoogte:450 - 480 mm
Zitdiepte:400 - 540 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoogte:510 - 610 mm
Rughoekverstelling:90° - 175°
Draaicirkel:1120 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km
Snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu:60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Maximale obstakelhoogte:75 mm
Elektronica:R-net
Minimale rolstoelgewicht:160 kg
Maximale gebruikersgewicht:120 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.