15-3-2022

 
 
QUICKIE Life i Sedeo | WLZ - Nu met meer ondersteuningsmogelijkheden op het snellevermodel!. QUICKIE Life i Sedeo
 
 
 
De QUICKIE® Life i Sedeo nu met extra ondersteuningsopties
 

Deze lichtgewicht modulaire rolstoel moedigt rolstoelgebruikers aan om zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven en is daardoor de perfecte rolstoel binnen de intramurale zorg. De Life i Sedeo is licht van gewicht, zeer wendbaar en door de uitstekende positioneringsmogelijkheden biedt deze rolstoel maximaal zitcomfort. Sinds de introductie van de QUICKIE Life i hebben we enorm veel positieve reacties ontvangen, maar ook werd er gevraagd of het mogelijk was om de mogelijke opties uit te breiden op het snellevermodel.

Aan deze vragen zijn we tegemoet gekomen. Eerder werd de Sedeo Pro spanbanden flexibele rugleuning al toegevoegd en vanaf nu kunnen we gebruikers met elke categorie ondersteuningsbehoefte helpen met de Life i.

Zo zijn de EXO Evo rugbekleding en JAY rugleuningen toegevoegd. Ook zijn er nu JAY zitkussens en een JAY Whitmyer hoofdsteun, mogelijk om direct mee te bestellen met behoud van de korte levertijd van 5 werkdagen af fabriek!

 
 
Naar website
 
 
 
  • Meer ondersteuningsmogelijkheden in verschillende ondersteuningscategorieën (categorie 1 t/m 4)
  • Uitbereiding van de beschikbare maatvoeringen, zodat nog meer mensen plezier kunnen hebben van de Life i.
  • Overzichtelijke configuratiemogelijkheden
  • Lagere zithoogte door te kiezen voor 5” voorwielen en 22” achterwielen. Zithoogte achter vanaf 370 mm en zithoogte voor vanaf 380 mm.

De configuratiemogelijkheden van de Life i Sedeo, die snel leverbaar zijn, treft u aan op de onderstaande prijslijst. Wijkt u hiervan af, omdat u kiest voor opties die niet binnen het snellevermodel vallen, dan dient u rekening te houden met een langere levertijd!

 
Download prijslijst
 
 
 
Naar website
 
 
 
Onderdelen QUICKIE Life i Sedeo
 

De meest voorkomende onderdelen voor de Life i Sedeo zijn terug te vinden op onze onderdelenprijslijst en hierop kunt u eenvoudig zien waar u deze kunt bestellen. Alle andere onderdelen met betrekking tot het onderstel zijn terug te vinden op onze eParts website.

 
 
 
Benieuwd geworden?
 

Maak dan een afspraak voor een demonstratie met uw regiomanager of met onze WLZ Specialist Jaap Zwager.

 
Contactoverzicht
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.