15-12-2021

 
 
 
STEPS wordt EIM - Volg onze geaccrediteerde cursus Zitten en Positioneren in 2022.. Direct inschrijven
 
 
 
Zitten en Positioneren
 

Goed nieuws! Na een periode van webinars en online cursussen gaan, we in 2022 weer starten met live cursussen op onze locaties in Nieuwegein en Helmond.

→ Schrijf u snel in want VOL=VOL!

De ééndaagse cursus ‘Zitten en Positioneren’ heeft tot doel de kennis van goed zitten en een juiste houding bij het zitten in een rolstoel te vergroten. Dit geeft niet alleen inzicht in de anatomie, biomechanica en het belang van een goede rolstoel, maar het gaat ook over de preventie van huidirritatie en/of decubitus. Tijdens de cursus zal er ook een aantal casussen behandeld worden.

Deze cursus is voor 7 punten geaccrediteerd bij het KNGF - Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie - én het Kwaliteitsregister Paramedici - Stichting ADAP - voor ergotherapeuten.

Cursusdata 2022:

  • Donderdag 10 maart 2022 in Nieuwegein (reeds volgeboekt)
  • Dinsdag 7 juni 2022 in Helmond
  • Donderdag 15 september 2022 in Nieuwegein
  • Dinsdag 8 november 2022 in Nieuwegein

Alle cursussen worden volgens de richtlijnen van het RIVM gegeven. Mocht een cursus niet doorgaan of moet deze verplaatst worden, dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

 
Direct inschrijven
 
 
 
STEPS wordt Education in Motion
 

Om de behoefte aan goede basiskennis en geavanceerde deskundigheid te vervullen, hebben wij naast STEPS Training en opleiding het kenniscentrum Education in Motion opgestart. Omdat de revalidatie- en mobiliteitsbranche constant in beweging is, hebben wij besloten om STEPS te integreren in Education in Motion om zo een compleet centrum van kennis en kunde te vormen.

Van u als professional wordt namelijk verwacht dat u voldoende kennis bezit over mobiliteitshulpmiddelen zithoudingen en zitoplossingen, zodat u te allen tijde een deskundig en passend advies kunt geven aan uw cliënten.

Het Education in Motion kenniscentrum is gemaakt voor professionals en door professionals en bestaat uit webinars, geaccrediteerde opleidingen, samengestelde cursussen op locatie en artikelen op het gebied van zitten en mobiliteit. Zo blijft u makkelijk up-to-date in de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

 
Naar kenniscentrum
 
 
 
Video's | Education in Motion
 
 
 
Bekijk de video-opnames van onze webinars
 

Heeft u onze global webinars niet kunnen volgen, maar was u wel geïnteresseerd? Of heeft u ze wel gevolgd, maar u wilt ze graag nog eens terug zien? Goed nieuws, de video-opnames van deze webinars zijn eenvoudig terug te vinden op Education in Motion onder video's:

  • MAT-beoordelingen makkelijk gemaakt
  • Zittechnologie: een analytische aanpak
  • Hoofdpositionering: tips om de juiste hoofdsteun te vinden
  • Handbewogen rolstoelen: de configuratie en instelling optimaliseren
  • Zelfstandigheid door middel van elektrische zitfuncties
  • Meer dan de standaard joystick: alternatieve bedieningsopties voor elektrische rolstoelen

Klik op onderstaande button voor de video-opnames van bovenstaande webinars. De opnames zijn in het Engels met Nederlandse ondertiteling.

 
Naar video-opnames
 
 
 
Link naar onze blogartikelen
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit dat u op onze website kunt lezen! Onderstaand vindt u de laatste vier publicaties op Education in Motion.

Klik op onderstaande button om de pagina te bezoeken met al onze gepubliceerde artikelen. Registreren is niet nodig!

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.