Functies van de verschillende Whitmyer hoofdsteunhouders

Functies van de verschillende Whitmyer hoofdsteunhouders

29-3-2021

In een eerder artikel EHBO: Eerste Hulp Bij Ondersteuning van het hoofd schreef ik over de informatie en documentatie die te vinden is op onze website. In dit tweede deel van EHBO: Eerste Hulp Bij Ondersteuning van het hoofd hebben we het over de functies van de verschillende Whitmyer hoofdsteunhouders.

Blijf doorlezen
Het voordeel van een digitale zitcoach

Het voordeel van een digitale zitcoach

8-3-2021

Wanneer de rolstoelgebruiker iedere dag voor een lange periode in zijn rolstoel zit, is het belangrijk om de zitbelasting goed te bewaken. De Remote Seating App van Switch-It kan hierin een belangrijk rol spelen! Het is namelijk mogelijk om met deze app het houdingsmanagement te beheren om zo de algemene gezondheid te verbeteren en decubitus te voorkomen bij de cliënt.

Blijf doorlezen
Resultaten 1-5 (van 16)
  < 1 - 2 - 3 - 4  > 

DISCLAIMER: UITSLUITEND VOOR GEBRUIK DOOR PROFESSIONALS. DEZE WEBSITE BIEDT GEEN MEDISCH ADVIES. Sunrise Medical ('Sunrise') verstrekt geen klinisch advies of diensten. Deze website  –  met inbegrip van, maar niet beperkt tot de tekst, afbeeldingen, illustraties, beschrijvingen en alle bijbehorende documenten waarnaar verwezen wordt (verder ‘Website’ genoemd) – is uitsluitend bedoeld als algemene informatiebron voor professionals die in staat zijn de informatie te vertalen naar klinische en technische toepassingen en optimale zit- en mobiliteitsoplossingen voor individuele patiënten. De informatie op deze website kan een professioneel medisch advies, diagnose of behandeling niet vervangen en mag ook niet als zodanig beschouwd worden. Baseer medisch advies of behandelingen nooit (alleen) op gegevens van deze website. Die zijn altijd ondergeschikt aan informatie afkomstig van een professionele (medische) opleiding of training. Het blijft de verantwoordelijkheid van (klinische) professionals om aangeboden informatie (van welke bron dan ook) te beoordelen, toetsen en vergelijken met onafhankelijke bronnen. Gebruik van (de informatie op) deze website is uitsluitend op eigen risico.