{

ZIPPIE RSKantelrolstoel

De veelzijdige kantelrolstoel

De Zippie RS is ontworpen voor verschillende positioneringsbehoeftes. Bijvoorbeeld het vereenvoudigen van voeding en respiratoire (ademhaling) functies, reduceren van druk onder het bekken en het verbeteren van visuele oriëntatie.

Het is eenvoudig om diverse zit­systemen en orthese­s op de Zippie RS te monteren. De zitsystemen worden rechtstreeks door middel van de ontvangst­adapter en fixatiestan­g op de basisplaat en rugleuning vastgezet.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested Zippie RS - De veelzijdige kantelrolstoel
Rotation-in-Space

Rotation-in-Space

Het zitframe draait rond het zwaartepunt van de gebruike­r voor een optimale drukverdeling. Hierdoor blijft de Zippie RS met zijn korte wielbasis zeer stabie­l. Ook zorgt het gepatenteerde principe voor een gelijkmatige en gecontroleerde kantelin­g met een bereik van 45° (-5° tot 40°).

Instelbare zitdiepte

Instelbare zitdiepte

De zitdiepte is in te stellen van 37.5 tot 45 cm. Bij groei of verandering in het ziektebeeld kan de rolstoel gemakkelijk aangepast worden.

Aluminium ontvangstadapter

Aluminium ontvangstadapter

Met de gecrashteste ontvangstadapter is het eenvoudig om een ander zitsysteem te plaatsen.

Accessoirebox

Accessoirebox

De accessoirebox bevindt zich onder het basisframe en is onder andere geschikt voor medisch apparatuur met een maximale belasting van 13 kg. De accessoirebox wordt niet beperkt door het kantel­mechanisme.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Zitbreedte:30 – 40 cm
Zitdiepte:37.5 – 45 cm
Tilt in Space:-5° - 40°
Prestatie/Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:125 kg
Gewicht vanaf:18 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.