RS Kantelrolstoel

De veelzijdige kantelrolstoel

De Zippie RS is ontworpen voor verschillende positioneringsbehoeftes. Bijvoorbeeld het vereenvoudigen van voeding en respiratoire (ademhaling) functies, reduceren van druk onder het bekken en het verbeteren van visuele oriëntatie.

Het is eenvoudig om diverse zit­systemen en orthese­s op de Zippie RS te monteren. De zitsystemen worden rechtstreeks door middel van de ontvangst­adapter en fixatiestan­g op de basisplaat en rugleuning vastgezet.

LEES MEER >

Zippie RS - De veelzijdige kantelrolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken