{

GEMINO 60 WalkerBuiten rollator

Comfortabele buiten rollator met optimale ondersteuning en stabiliteit

Comfortabele buiten rollator met optimale ondersteuning en stabiliteit

De Gemino 60 Walker is een lichtgewicht buiten rollator met elleboogondersteuning. De Walker zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en voor meer stabiliteit tijdens het lopen binnen en buiten. Met de grote soft wielen loopt u heel comfortabel over straat en kunt u heerlijk genieten van de omgeving.

De elleboogondersteuning van de rollator is eenvoudig in hoogte, positie en hoek aan te passen, naar uw loop comfort. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn volledig geïntegreerd in de elleboogsteunen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en te bedienen.

Wandelen door het bos, shoppen in de winkelstraat of een hoge stoeprand? Het is geen probleem met deze buiten rollator. U loopt veilig, stabiel en comfortabel met de Gemino 60 Walker!

Onze verkooppunten Prijslijst
GEMINO 60 Walker | lichtgewicht buiten rollator
Een bekroond ontwerp

Een bekroond ontwerp

De Gemino 60 Walker is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 60 Walker rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 60 Walker is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Comfortabel en veilig buitengebruik

Comfortabel en veilig buitengebruik

Deze buiten rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe met extra grote wielen. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele wandelervaring en is ideaal voor het lopen op oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis, het is geen probleem voor de Gemino 60 Walker! De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte en een ruime zitting. Ideaal als u tijdens het wandelen een pauze wilt nemen!

Makkelijk te hanteren en op te bergen

Makkelijk te hanteren en op te bergen

Relaxt wandelen, dat is wat u kunt verwachten van de Gemino 60 Walker. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de elleboogondersteuning altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Walker eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Gemino 60 Walker design rollator is verkrijgbaar in twee framelengtes (60 en 60M) en natuurlijk kan de lichtgewicht rollator volledige worden aangepast! Personaliseer de Gemino 60 Walker met de voor u gewenste opties en accessoires. Een bijpassende mand, een praktische krukhouder, infuushouder, een comfortabele steun in de rug of duidelijke verlichting? Het is geen probleem!

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:640 mm
Totale hoogte:895 - 1155 mm
Totale lengte:740 mm
Hoogte gevouwen:1090 mm
Lengte gevouwen:740 mm
Breedte gevouwen:355 mm
Zithoogte:620 mm
Draaicirkel:950 mm
Breedte tussen duwhandvatten:280 mm
Hoogte van gebruiker:1350 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:130 kg
Gewicht vanaf:11.8 kg
Maximale lading in mand:10 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7