Custom-made rolstoelen / Voorbeelden / Handbikes en aankoppelfietsen / Attitude Handbike-bediening voor rolstoelgebruikers met tetraplegie
Versnelling voor mensen met tetraplegia

Attitude Handbike-bediening voor rolstoelgebruikers met tetraplegie

B4M-MJ02-3187-03

Deze aanpassing past het versnellingssysteem voor de QUICKIE Attitude Manual en Attitude Hybrid handbikes aan, zodat de versnelling twee hendels heeft die gemonteerd zijn met een 30 mm schuimenbal (en boven de behuizing van de crank). Dit verhoogt de toegankelijkheid van de bediening voor rolstoelgebruikers met tetraplegie wanneer ze moeten schakelen.
Bovendien kan de besturing op de QUICKIE Attitude Power worden aangepast, zodat de handbike bediend kan worden met 3 Piko Buttons (FMG-MJ02-3187-02).

Contact
Versnelling voor mensen met tetraplegia

Veelgestelde vragen

Onze Built-4-Me team kan alles bieden wat je nodig hebt - van complexe oplossingen zoals elektronische rolstoelbediening tot aangepaste framekleuren. We helpen je met alles wat je nodig hebt, ongeacht hoe moeilijk het is.

Voor vragen met betrekking tot je bestelling moet je altijd contact opnemen met de dealer waar de bestelling is geplaatst.

Je moet eerst contact opnemen met je dealer. Zij helpen je bij het invullen van het standaard orderformulier voor het product waarin je geïnteresseerd bent - en ook het Built-4-Me bestelformulier (waar je de details van de aanpassing die je nodig hebt). Geef zoveel mogelijk informatie over je aanpassing, omdat dit ons helpt te begrijpen wat je nodig hebt en zo de meest geschikte oplossing kunnen bieden.

Ons doel is om je altijd de veiligste en meest effectieve oplossing te bieden. Daarom worden alle aanvragen voor op maat rolstoelen eerst onderworpen aan een risicoanalyse. Omdat wij alleen veilige oplossingen willen bieden, kunnen we in sommige gevallen de aanpassing weigeren als deze niet aan onze veiligheidseisen voldoet.

Ze moeten het product kennen waarvoor je de aanpassing wilt, afmetingen van de klant, sociale details (zoals de dagelijkse omgeving waarin de rolstoel zal worden gebruikt) en natuurlijk details van de daadwerkelijke aanpassing.

Geef zoveel mogelijk informatie als je kan. Dit zal onze experts enorm helpen jouw bestaande of toekomstige behoeften te begrijpen om zo de beste oplossing voor jou te kunnen bieden. Tekeningen, foto's of illustraties van de voorgestelde oplossing zijn altijd handig, evenals een foto van hoe je momenteel in je rolstoel zit.