Rolstoelen / Quickie / Sportrolstoelen

Sportrolstoelen

Of je nu tennist, basketbalt, danst of een andere sport beoefent, Quickie heeft met zijn rolstoelinnovaties de perfecte oplossing in huis. Onze high performance sportrolstoelen met ultralichte materialen, innovatieve technologieën en optimale positionering zijn perfect in balans.

All Court

All Court Sportrolstoel

De specialist in dribbelen en rebounds

All Court Ti

All Court Ti Sportrolstoel

De specialist in dribbelen en rebounds

Match Point

Match Point Sportrolstoel

Game, Set, Match Point!

Match Point Ti

Match Point Ti Sportrolstoel

Game, Set, Match Point!

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 

Accessoires voor je rolstoel.

Van spaakbeschermers tot rugzak, personaliseer je rolstoel!