Pluton

De duizendpoot voor kinderen!

De Pluton biedt een uitgebreide oplossing voor complexe zithoudingen, zodat het voor het kind mogelijk is om deel te nemen aan verschillende activiteiten.
De unieke combinatie van ontwerp, vorm en functionaliteit zorgt voor een grote mate van zelfstandigheid.

Bij het ontwikkelen en ontwerpen van de Pluton is rekening gehouden met de functionele en klinische behoeften van het kind.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested Zippie Pluton - De duizendpoot voor kinderen!
Een veelzijdig modulair zitsysteem, dat makkelijk is aan te passen

Een veelzijdig modulair zitsysteem, dat makkelijk is aan te passen

Pluton is een veelzijdig en modulair zitsysteem met onder andere een afneembare rugleuning en beensteunen. Hierdoor is de Pluton snel en eenvoudig te configureren en geeft het goede ondersteuningsmogelijkheden om aan alle activiteiten mee te kunnen doen.

Pluton Dynamix

Pluton Dynamix

Met de dynamische rugleuning stel je makkelijk de weerstand in die gevoeld wordt bij het strekken. Dit mechanisme is een luchtdruk gecontroleerd systeem waarbij de terugslag van de rugleuning ook instelbaar is, hierdoor wordt de beweging van het kind goed opgevangen.
De dynamische rugleuning geeft de stoel een gecontroleerde zachte beweging met de mogelijkheid om het aan te passen bij groei of verandering.

Opties onderstel

Opties onderstel

De Pluton is eenvoudig over te zetten naar een ander onderstel om zo elke activiteit van het kind te ondersteunen.

Elk onderstel heeft een ontvangstadapter die zorgt voor maximale stabiliteit en eenvoudige demontage van de Pluton. Heeft u een onderstel van een derde partij? Dan kan de gecrashteste ontvangstadapter uitkomst bieden!

Ruim assortiment aan opties

Ruim assortiment aan opties

De talrijke mogelijkheden zorgen ervoor dat de Zippie Pluton het perfecte zitsysteem is voor iedere situatie. Het zitsysteem biedt een ruim assortiment aan opties, accessoires, bekledingskleuren en instelmogelijkheden.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:100 Kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Documentatie