Buggy

Eenvoudig meeneembare buggy.

Deze buggy is speciaal voor kinderen met cerebrale parese en heeft een lichtmetalen aluminium frame met zwenkwielen die aan de achterkant vastgezet kunnen worden. De buggy is compact, wendbaar en verstelbaar in verschillende ligstanden. De wandelwagen is makkelijk in te klappen om bijvoorbeeld eenvoudig mee te nemen in de auto of met de fiets. De buggy is te gebruiken vanaf 6 maanden tot maximaal 50 kg.

Contact

ZIPPIE Buggy | aangepaste buggy
Verschillende zit- én ligstanden

Verschillende zit- én ligstanden

Met de verstelbare rugleuning kan de kleine heerlijk zitten én liggen in de Buggy. Dit wordt nog comfortabeler met de voetenplank die in twee hoogtes instelbaar is en ook makkelijk afneembaar is.

Anti-lekbanden van foam

Anti-lekbanden van foam

Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan wanneer je op stap bent. Tijdens het wandelen zwenken de wielen soepel mee met de bewegingsrichting van de buggy.

Met de voetrem op de achterwielen zorg je ervoor dat de buggy niet van z'n plek rolt tijdens een rustmoment.

Aan de veiligheid is gedacht

Aan de veiligheid is gedacht

Want de Zippie Buggy wordt geleverd met een eenvoudig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel.

Afmetingen
Totale breedte:470 - 570 mm
Zitbreedte:320 - 420 mm
Zitdiepte:270 - 350 mm
Kantelinstelling:90° - 120°
Rughoogte:505 - 820 mm
Onderbeenlengte:250 - 440 mm
Hoogte duwhandvat:810 - 1030 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:50 kg
Totale gewicht:8.4 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Documentatie

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4