XPElektrische rolstoel

Sterk in zijn eenvoud

De XP is een zeer compacte elektrische rolstoel zonder poespas met voorwiel- en achterwielaandrijving. De XP is comfortabel en wendbaar, waardoor je eenvoudig kan manoeuvreren. De XP met voorwielaandrijving heeft een grotere wendbaarheid dan de XP met achterwielaandrijving.

Mobiliteit staat voorop bij deze no-nonsense elektrische rolstoel. Met de XP rijd je probleemloos naar de plaats van bestemming.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested YOU-Q XP | elektrische rolstoel
Hoog zitcomfort en gebruiksvriendelijk

Hoog zitcomfort en gebruiksvriendelijk

De XP is uitgevoerd met het vertrouwde Qlass zitsysteem. Het zitsysteem is individueel instelbaar, geeft een goede ondersteuning en biedt optimaal zitcomfort. Dankzij de eenvoudige bediening en het makkelijk in- en uitstappen is de XP zeer gebruiksvriendelijk. Dat is niet alleen prettig maar ook veilig!

Verschillende positioneringsmogelijkheden

Verschillende positioneringsmogelijkheden

Er is ruime keuze in zittingen, rugleuningen, beensteunen en elektrische verstellingen zoals een zitlift met een kantelverstelligen van 45º.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:595 - 600 mm
Totale lengte:104 cm
Zitbreedte:400 - 580 mm
Zithoogte:380 mm
Zitdiepte:400 - 560 mm
Kantelinstelling:0° - 45°
Rughoogte:500 - 570 mm
Rughoekverstelling:89° - 120°
Hoogte armsteun:180 - 280 mm
Draaicirkel:FWD: 600 mm | RWD: 790 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:25 - 31 km
Snelheid:6 km/u
Accu:30 of 40 Ah
Maximale hellingshoek:FWD: 6° | RWD: 10°
Maximale obstakelhoogte:FWD: 70 mm | RWD: 60 mm
Elektronica:DX
Minimale rolstoelgewicht:60 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning