XP Elektrische rolstoel

Sterk in zijn eenvoud

De XP is een zeer compacte elektrische rolstoel zonder poespas met voorwiel- en achterwielaandrijving. De XP is comfortabel en wendbaar, waardoor je eenvoudig kan manoeuvreren. De XP met voorwielaandrijving heeft een grotere wendbaarheid dan de XP met achterwielaandrijving.

Mobiliteit staat voorop bij deze no-nonsense elektrische rolstoel. Met de XP rijd je probleemloos naar de plaats van bestemming.

LEES MEER >

YOU-Q XP | elektrische rolstoel

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken