Luca Elektrische rolstoel

Fraai in eenvoud en heel wendbaar

De Luca heeft een modern ontwerp met een strak frame dat uit één stuk bestaat. De elektrische rolstoel is sterk en betrouwbaar door zijn eenvoud. Ondanks dat de Luca er robuust en compact uit ziet, is de elektrische rolstoel heel wendbaar. Door zijn compacte formaat doe je niet onder qua zitcomfort, dit komt door het Qlass positioneringssysteem.

De veelzijdige Luca is beschikbaar met voorwiel-, midwiel- en achterwielaandrijving. Voeg eenvoudig een persoonlijk tintje toe door te kiezen voor jouw favoriete framekleur en kleuraccenten!

Met de You-Q Luca kan je makkelijk er op uit gaan!

LEES MEER >

YOU-Q Luca | elektrische rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken