Elektrische rolstoelen ontworpen voor jou!

Met de elektrische rolstoelen van You-Q heb je meer vrijheid binnens- en buitenshuis. Deze rolstoelen van You-Q zijn functioneel en voor jou ontworpen! Een modulair ontwerp met keuze uit verschillende aandrijfprincipes, positioneringssystemen en bedieningen om aan jouw wensen te voldoen. Je komt overal veilig en in stijl met een elektrische rolstoel van You-Q!

Elektrische rolstoelen

De elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van YOU-Q, zoals de Luca en XP, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. De achterwielaangedreven rolstoelen rijden intuïtief, hebben een krachtig veersysteem, halen hoge snelheden en hebben een tal aan besturingsmogelijkheden.

De elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving van YOU-Q, zoals de Luca en XP, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten je voeten dichter bij het lichaam, waardoor je dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.

De elektrische rolstoelen met midwielaandrijving van YOU-Q, zoals de Luca, zijn zeer intuitief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed scala aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

Naast deze drie modellen met verschillende aandrijfwielen, hebben we ook een Heavy Duty rolstoel voor mensen met obesitas. Ben je opzoek naar de ideale balans tussen wendbaarheid binnenshuis of buitenshuis met elektrische functies? Dan is de You-Q Luca XL met een maximale gebruikersgewicht van 250 kg perfect voor jou.

Opzoek naar een elektrische kinderrolstoel? Bekijk dan de Luca Junior van het merk You-Q of de Salsa M² en Salsa M² Mini van het merk Zippie.

YOU-Q - It’s all about YOU!

Onze merken