Elektrische rolstoelen / You-Q / Elektrische rolstoelen

Elektrische rolstoelen

Met de elektrische rolstoelen van You-Q heb je meer vrijheid binnens- en buitenshuis. Deze rolstoelen van You-Q zijn functioneel en voor jou ontworpen! Een modulair ontwerp met keuze uit verschillende aandrijfprincipes, positioneringssystemen en bedieningen om aan jouw wensen te voldoen. Je komt overal veilig en in stijl met een elektrische rolstoel van You-Q!

You-Q Luca XL

You-Q Luca XL Obesitas rolstoel

De elektrische rolstoel voor Heavy Duty gebruik

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.
Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.
Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.
 1 2 3 4 5 

De elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van YOU-Q, zoals de XP, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. De achterwielaangedreven rolstoelen rijden intuïtief, hebben een krachtig veersysteem, halen hoge snelheden en hebben een tal aan besturingsmogelijkheden.

De elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving van YOU-Q, zoals de XP, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten je voeten dichter bij het lichaam, waardoor je dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.

Naast de YOU-Q XP hebben we ook een Heavy Duty rolstoel voor mensen met obesitas. Ben je opzoek naar de ideale balans tussen wendbaarheid binnenshuis of buitenshuis met elektrische functies? Dan is de You-Q Luca XL met een maximale gebruikersgewicht van 250 kg perfect voor jou.

Opzoek naar een elektrische kinderrolstoel? Bekijk dan de Luca Junior van het merk You-Q of de Salsa M² en Salsa M² Mini van het merk Zippie.

YOU-Q - It’s all about YOU!