Elektrische rolstoelen / You-Q / Elektrische kinderrolstoelen

Elektrische kinderrolstoelen

Met de elektrische kinderrolstoelen van You-Q heb je meer vrijheid binnens- en buitenshuis. Deze kinderrolstoelen van You-Q zijn functioneel en voor jou ontworpen! Een modulair ontwerp met keuze uit verschillende aandrijfprincipes, positioneringssystemen en bedieningen om aan jouw wensen te voldoen. Je komt overal veilig en in stijl met een elektrische kinderrolstoel van You-Q!

You-Q Luca Junior

You-Q Luca Junior Elektrische rolstoel

Dé elektrische rolstoel voor kinderen en jongeren

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5 

De elektrische kinderrolstoelen met midwielaandrijving van YOU-Q, zoals de Luca Junior, zijn zeer intuïtief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes tijdens het spelen. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed assortiment aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

De elektrische kinderrolstoelen met achterwielaandrijving van YOU-Q zoals de Luca Junior, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. Door de achterwiel aangedreven rolstoelen kan het kind intuïtief rijden en heeft het weinig last van schokken door het krachtige veersysteem.

De elektrische kinderrolstoel met voorwielaandrijving van YOU-Q, de Luca Junior, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten de voeten van het kind dichter bij het lichaam, waardoor hij/zij dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.