Alex Elektrische rolstoel

Geniet van ongekend rijcomfort

Met de Alex is binnen en buiten rijden heel makkelijk. Vooral buiten ervaar je veel comfort door het onafhankelijke 'VIA' veersysteem. Dit veersysteem absorbeert de schokken en trillingen tijdens het rijden. Daarnaast biedt het betrouwbare Qlass positioneringssysteem een optimaal zitcomfort!

De elektrische rolstoel is beschikbaar met voorwiel- en achterwielaandrijving. Verder is de Alex goed wendbaar, wat binnenshuis heel handig is. Dankzij de lage zithoogte kan je overal onder rijden zonder dat de rolstoel in de weg zit.

Op de Alex zijn verschillende opties en accessoires mogelijk!

Dit product is niet meer leverbaar.

Misschien ben je geïnteresseerd in de

You-Q Alex | Elektrische rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken