Support / Web IQ

Web IQ

Web IQ is een interactieve online programmeertool waarmee dealers unieke rolstoelprofielen, in een veilige omgeving, kunnen aanmaken, herzien en opslaan.

Je bent een professional en je moet een rijprogramma, een hoog-laag of een speciale bediening op een elektrische rolstoel instellen? Met de online tool Web IQ kan je eenvoudig en snel de verschillende modules programmeren.

Met Web IQ kan je:

• Configuraties bekijken en wijzigen op basis van serienummer van de elektrische rolstoel
  • Standaard profielen opslaan, laden en downloaden
  • Programma’s laden via de elektrische rolstoel

Direct inloggen

Heb je nog geen persoonlijke inloggegevens?
Vraag deze dan direct aan door het formulier in te vullen en je ontvangt zo snel mogelijk je inloggegevens.

Wil je meer informatie over Web IQ?
Neem dan contact op met jou Service Adviseur.