Rollators

We hebben antwoorden gevonden voor:

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij een van onze 100% Gemino dealers.

Vind een erkende 100% Gemino dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde 100% Gemino Dealer over de levertijd.

Nee, om een Gemino rollator aan te schaffen kan je terecht bij een van onze 100% Gemino dealers. De dealer zal je dan verder helpen en de gewenste service verlenen.

Vind hier een 100% Gemino dealer in uw buurt!

Sunrise Medical kan zijn dealers geen vaste verkoopprijs opleggen. Sunrise Medical heeft wel een adviesprijs voor alle rollators die je op de prijslijst kan terugvinden.

Om het frame grondig schoon te maken, kan je een ontvettingsmiddel gebruiken. Vergeet niet om na het ontvetten de bewegende delen opnieuw in te smeren. Je kan ook de rollator laten desinfecteren door bevoegd personeel.

Afgezien van kleine lakreparaties, het verwisselen van wielen en het bijstellen van de remmen moeten alle reparaties worden uitgevoerd door bevoegd personeel van jouw dealer of helpcentrum.

Moet je je rollator voor een reparatie bij de dealer achterlaten? Geen probleem, je krijgt namelijk van de 100% Gemino dealer een uitleenmodel ter vervanging, totdat jouw eigen rollator gerepareerd is!

Voor informatie over reparaties of service kan je je wenden tot een 100% Gemino dealer.

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Sinds 2013 wordt een rollator niet meer vanuit het basispakket vergoed door zorgverzekeraars. Je zal zelf moeten navragen of jouw zorgverzekering dit wel vanuit je aanvullende verzekering vergoedt. Wanneer je een handicap hebt, is er een mogelijkheid dat je een vergoeding voor je rollator krijgt van jouw gemeente via de WMO.

Ja, alle Gemino rollators zijn inklapbaar. Hierdoor kan je ze makkelijk meenemen in de auto of opbergen in huis. Gemino’s unieke vouwkliksysteem maakt het inklappen snel en eenvoudig. Bij het uitklappen zorgen slimme functies dat de rollator meteen weer goed is afgesteld en klaar is voor gebruik.

Een rollator biedt uitkomst wanneer je moeite hebt met lopen of bang bent om te vallen. Rollators worden meestal door ouderen gebruikt, maar ook volwassenen en kinderen kunnen veel aan dit hulpmiddel hebben. Een rollator maakt je minder afhankelijk en zorgt dat je veilig kan bewegen, zowel in huis als buiten.

Er zijn verschillende soorten rollators voor verschillende soorten gebruik en gebruikers. Denk aan buitenrollators voor wandelingen in de buitenlucht en lichtgewicht rollators voor onderweg. Verder zijn er rollators met elleboogondersteuning voor extra stabiliteit en speciaal ontworpen rollators voor kinderen en rollators voor Parkinson patiënten.

De beste rollator voor jou is de rollator die aansluit bij jouw manier van leven. Bedenk daarom goed hoe je de rollator wilt gebruiken. Wil je hem gebruiken voor lange wandelingen in de buitenlucht of blijf je voornamelijk binnen? Wil je een stabiele rollator die altijd klaarstaat of juist een extra licht model dat je makkelijk kan inklappen? Op basis van deze keuzes kan je de rollator kiezen die bij je past.

       
  • 1
  •  
  • 2
  •  
  • 3
  •