Rollators

We hebben antwoorden gevonden voor:

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij een van onze 100% Gemino dealers.

Vind een erkende 100% Gemino dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde 100% Gemino Dealer over de levertijd.

Nee, om een Gemino rollator aan te schaffen kan je terecht bij een van onze 100% Gemino dealers. De dealer zal je dan verder helpen en de gewenste service verlenen.

Vind hier een 100% Gemino dealer in uw buurt!

Sunrise Medical kan zijn dealers geen vaste verkoopprijs opleggen. Sunrise Medical heeft wel een adviesprijs voor alle rollators die je op de prijslijst kan terugvinden.

Om de juiste loophouding te bereiken moeten de duwhandgrepen zo worden ingesteld dat de gebruiker rechtop kan lopen, tegen de rollator aan, zonder de rug te krommen.

Je krijgt de meeste steun van de rollator wanneer je zo recht mogelijk tussen de handvatten van de rollator loopt.

Ja, omdat alle Gemino rollators lichtgewicht zijn, is het eenvoudig om deze mee te nemen. Bovendien is de Gemino rollator simpel in te klappen door het vouwkliksysteem. Geen gedoe met klepjes dus!

Om het frame grondig schoon te maken, kan je een ontvettingsmiddel gebruiken. Vergeet niet om na het ontvetten de bewegende delen opnieuw in te smeren. Je kan ook de rollator laten desinfecteren door bevoegd personeel.

  • Voor alle Gemino rollators geldt een garantietermijn van vijf jaar vanaf de leverdatum.
  • Voor alle accessoires geldt een garantietermijn van twee jaar. De oorspronkelijke garantieperiode wordt niet verlengd na herstel onder garantie.
  • Voor alle service-onderdelen geldt een garantietermijn van één jaar vanaf de factuurdatum. Na een reparatie is dat 90 dagen na de factuurdatum.
  • Voor verbruiksonderdelen geldt een garantietermijn van 40 dagen vanaf de factuurdatum.

Afgezien van kleine lakreparaties, het verwisselen van wielen en het bijstellen van de remmen moeten alle reparaties worden uitgevoerd door bevoegd personeel van jouw dealer of helpcentrum.

Moet je je rollator voor een reparatie bij de dealer achterlaten? Geen probleem, je krijgt namelijk van de 100% Gemino dealer een uitleenmodel ter vervanging, totdat jouw eigen rollator gerepareerd is!

Voor informatie over reparaties of service kan je je wenden tot een 100% Gemino dealer.

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Sinds 2013 wordt een rollator niet meer vanuit het basispakket vergoed door zorgverzekeraars. Je zal zelf moeten navragen of jouw zorgverzekering dit wel vanuit je aanvullende verzekering vergoedt. Wanneer je een handicap hebt, is er een mogelijkheid dat je een vergoeding voor je rollator krijgt van jouw gemeente via de WMO.

Ja, alle Gemino rollators zijn inklapbaar. Hierdoor kan je ze makkelijk meenemen in de auto of opbergen in huis. Gemino’s unieke vouwkliksysteem maakt het inklappen snel en eenvoudig. Bij het uitklappen zorgen slimme functies dat de rollator meteen weer goed is afgesteld en klaar is voor gebruik.

       
  • 1
  •  
  • 2
  •