Consumenten Support / Veelgestelde vragen / Hulp en ondersteuning / Geïnteresseerd om een product te kopen

Geïnteresseerd om een product te kopen

We hebben antwoorden gevonden voor:

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

Onze producten zijn alleen verkrijgbaar via ons dealernetwerk in Nederland. We hebben veel verkooppunten over de hele wereld. Neem contact met ons op om de beste voor je te vinden.

Onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Je kan de aanbevolen basisprijs terugvinden op de prijslijst van het product, maar dit is slechts een richtprijs en de basisprijs van je dealer kan verschillen.

Ja. Neem contact met ons op met het product waarin je geïnteresseerd bent en we zullen een exemplaar per post naar je verzenden.

Je dichtstbijzijnde dealer heeft een ruim assortiment aan producten in hun showroom staan die je kan bekijken of uitproberen. Je kan ook een pasafspraak in ons Experience Center maken voor het product waarin je geïnteresseerd bent via de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Veel van onze opties en accessoires zijn zichtbaar door te klikken op het tabblad 'Opties en accessoires' bij het product. Als dit niet beschikbaar is, raadpleeg dan de prijslijst van het product.

Je dichtstbijzijnde dealer helpt je graag verder. Zij beoordelen vervolgens wat je nodig hebt en helpen je kostenloos om een geschikt product voor je te vinden.

Neem contact met ons op, geef je postcode aan ons door en wij helpen je graag met het vinden van de dichtstbijzijnde dealer.