Empulse StreetJet

We hebben antwoorden gevonden voor:

Bewaar de lithium-ion-accu op een droge, koele plaats bij ongeveer 10° tot 15°. Idealiter moet de accu in een laadtoestand van ongeveer 75% worden gehouden. Als de accu te lang wordt opgeslagen met weinig lading, daalt de spanning binnenin zo drastisch dat er een diepe ontlading kan optreden die de lithium-ion-accu permanent beschadigt.

De maximale snelheid vooruit is 15 km/u. Optioneel is de StreetJet te krijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je StreetJet reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.

 

Dit hangt af van het specifieke type en de configuratie van de handbewogen rolstoel. Op eengoedhulpmiddel.nl vind je een lijst met alle combinaties die als veilig zijn beoordeeld.

Ja, het is toegestaan om de StreetJet met 8 Ah lithium-ion-accu in het vliegtuig mee te nemen. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de StreetJet met 8 Ah lithium-ion-accu is 288 Wh. Je vindt het IATA-certificaat op onze website. De StreetJet met 14 Ah li-ion-accu is niet toegestaan om mee te nemen in het vliegtuig, het accuvermogen hiervan is 504 Wh.