We hebben antwoorden gevonden voor:

Sí, puedes llevar la F35, ya que su batería de iones de litio está homologada por la IATA (Asociación de Transporte Aéreo Internacional) para su transporte en avión. Ten en cuenta que cada compañía aérea tiene requisitos diferentes en relación con el transporte de productos con baterías de iones de litio. Antes de organizar cualquier viaje en avión con la F35, confirma con tu compañía aérea o transportista que aceptan dispositivos con batería según la clasificación UN3481. Para transportar la F35 con la batería incorporada en un avión, abre la pieza de goma (FUSE) de la carcasa de la batería. A continuación, extrae el fusible de la batería. Para más detalles, consulta el manual de instrucciones de la handbike.

Ja, het is toegestaan om de F35 met 4 Ah lithium-ion-accu in het vliegtuig mee te nemen. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de F35 met 4 Ah lithium-ion-accu is 144 Wh. Je vindt het IATA-certificaat op onze website.

De maximale snelheid vooruit 15 km/u. Optioneel is de F35 te verkrijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je F35 reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.

De Empulse F35 kan op 2 eenvoudige en snelle manieren aan- en afgekoppeld worden:

1. Koppel de F35 met slechts één beweging van de rolstoel af terwijl het subframe aan de rolstoel bevestigd blijft. Super handig wanneer je de F35 even wilt loskoppelen om bijvoorbeeld aan te schuiven aan een tafel in een lunchroom of restaurant. En je koppelt de F35 net zo makkelijk weer aan je rolstoel.

2. Wanneer je een transfer wilt maken naar een bank, je bed of bijvoorbeeld de auto dan heb je de mogelijkheid om zowel de F35 als het subframe makkelijk van je rolstoel te verwijderen. Het subframe wordt gemonteerd met gebruiksvriendelijke klemmen.