STEPS Trainingen > Onze STEPS trainers

Onze STEPS trainers

We hebben een aantal uitstekende docenten met jaren ervaring vanuit het veld, zij staan allemaal klaar om jou te helpen je vaardigheden en kennis uit te breiden.

Erik Tobé

Bewegingstechnoloog/Industrieel Product Ontwerper

Erik is de docent bij onze STEPS Trainingen over Zitten en Positioneren. Deze trainingen worden op de trainingslocaties van Sunrise Medical gegeven en wanneer gewenst zal Erik ook op locatie trainingen verzorgen met betrekking tot Zitten en Positioneren.

Erik werkt inmiddels 17 jaar met rolstoelen, waarvan 13 jaar bij Sunrise Medical en heeft veel praktische ervaring met het aanmeten van alle soorten hulpmiddelen. Erik wordt vaak ingeschakeld bij complexe zitproblemen.

Vanuit zijn achtergrond als Bewegingstechnoloog en Industrieel Product Ontwerper heeft Erik zowel een paramedische als technische benadering. Tijdens de trainingen die Erik geeft zullen deze twee achtergronden duidelijk naar voren komen. Datgeen wat soms wenselijk is vanuit het medische aspect wordt gekoppeld aan de technische haalbaarheid.

Erik is een enthousiaste presentator, neemt de deelnemers mee in het verhaal en staat altijd open voor een kritische terugkoppeling tijdens het verhaal.

Docent voor de volgende cursussen:

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze STEPS opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via steps@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via steps@sunrisemedical.nl.

STEPS brochure voor 2020

Klik op de onderstaande link om de nieuwste cursusbrochure te downloaden.

Brochure​ downloaden