QUICKIE Shark RTHandbike

Puur rijgenot!

Puur rijgenot!

De Quickie Shark RT is ontworpen voor de recreatieve sporter, geïnspireerd door de ervaringen van topsporters. Zorgt voor een optimale ligpositie, waardoor je meer comfort ervaart tijdens het rijden.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Quickie Shark RT | handbike

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Shark RT.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Type:ZB + 32 cm
Lengte Crank:17.5 cm
Prestatie/Gewichten
Remmen:Sram
Maximale gebruikersgewicht:125 kg
Gewicht vanaf:vanaf 14,9 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

De Attitude aankoppelfietsen zijn compatibel met de volgende actieve rolstoelen van QUICKIE en ZIPPIE, die een vast voorframe en een framebreedte van 26 to 46 cm hebben zoals de Xenon², Life, Life T, Life R, Life RT, Helium, Argon² en Youngster 3.

De QUICKIE Attitude aankoppelfietsen voor rolstoelen zijn ideaal als je je kracht en uithoudingsvermogen wilt verbeteren door middel van cardiovasculaire training. De Attitudes zijn ook ideaal voor uitstapjes en tochten, met of zonder elektrische ondersteuning (hybrid), of zelfs volledig elektrisch.