QUICKIE Puma Q500 H Sedeo ProElektrische rolstoel

De beste rijeigenschappen gecomineerd in één!

De beste rijeigenschappen gecomineerd in één!

De hybridwielaandrijving combineert het intuïtieve en compact rijden van een midwielaandrijving met de comfortabele rijeigenschappen van een achterwielaandrijving. Geniet van het hybrid onderstel die zeer manoeuvreerbaar is, maar ook makkelijk obstakels kan overwinnen door zijn grote zwenkwielen aan de voorkant. Dit alles gecombineerd met het volledig configureerbare Sedeo Pro zitsysteem en de meest geavanceerde bedieningsmogelijkheden.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested

Wat is een hybridwielaandrijving?

De hybridwielaandrijving is een unieke kruising van achterwiel- en midwieltechnologie. Hierdoor heeft de Q500 H Sedeo Pro indrukwekkende buitenprestaties met een uitstekende wendbaarheid binnenshuis en een uitzonderlijk rijcomfort.

Comfortabel en zorgeloos eropuit

Goede manoeuvreerbaarheid binnenshuis en eenvoudig doorgang door smalle deuropeningen, liften en kleine ruimtes met zijn compacte draaicirkel en basisafmetingen.

Makkelijk transfers maken, eenvoudig om onder een tafel of in een aangepaste auto te rijden met de lage zithoogte van slechts 415 mm met een elektrische kantelverstelling of 425 mm met een hoog/laag en kantelverstelling.

Buitengewone buitenprestaties

Het innovatieve dynamische veersysteem absorbeert schokken tijdens het rijden en levert daardoor een comfortabele rijervaring. Daarnaast zorgt het veersysteem voor een optimale stabiliteit op hobbelig terrein doordat de zwenk- en aandrijfwielen altijd contact houden met de ondergrond. Hierdoor maakt het veersysteem het rijden heel comfortabel en zorgt het voor maximale grip bij elke snelheid.

Het veersysteem is instelbaar en voorzien van dempers. Daarnaast is het intelligente actieve anti-tip systeem wat achterop zit individueel instelbaar aan de rolstoelgebruiker. Dit verhoogt het zitcomfort in de elektrische rolstoel waardoor de gebruiker met onder andere EDS, chronische pijnklachten, spasticiteit, tremoren en/of aandoeningen rond de wervelkolom langer pijnvrij kan blijven zitten.

Geweldige wendbaarheid binnenshuis

In tegenstelling tot de elektrische rolstoel met achterwielaandrijving zorgt de wielpositie van de Q500 H Sedeo Pro voor een kleinere draaicirkel. Hierdoor heeft de hybrid een uitstekende wendbaarheid binnenshuis, maar doet het geen afbreuk aan het comfort van de rolstoel en zijn prestaties buitenshuis.

Le pouvoir de vous amener là où vous voulez

Profitez de la puissance et de la vitesse avec les moteurs à couple élevé 4 pôles. Roulez à 6 ou 8 km/h de série ou passez à 10 ou 12,5 km/h pour des performances de conduite optimales. Avec un choix de batteries de 50, 60 ou 80 Ah, vous aurez par ailleurs une autonomie jusqu'à 40 km en extérieur et partirez toujours en toute confiance !

Wat is een hybridwielaandrijving?

Een eersteklas instelbaar zitsysteem

Het Sedeo Pro zitsysteem combineert een goed instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreid assortiment aan Sedeo Pro zitkussens en rugleuningen voor lichte tot middelgrote klinische behoeften. De Sedeo Pro is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven.

 • De zitdiepte en zitbreedte, de hoek en hoogte van de rugleuning, de hoek van de beensteun, de lengte van het onderbeen, de hoogte en diepte van de armleuning en de hoogte van de hoofdsteun zijn instelbaar. Deze instellingsopties zorgen voor flexibiliteit en kunnen snel en eenvoudig worden aangepast. Dit zorgt voor de juiste zitpositie voor jou.

  Eenvoudig met één stuks gereedschap aan te passen wanneer de persoonlijk behoeften is veranderd.

 • De Sedeo Pro biedt een uitstekende keuze aan opties om de perfecte pasvorm voor de gebruiker te creëren. Met een breed assortiment aan zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. Het kan eenvoudig worden aangepast aan individuele en veranderende behoeften.

 • Ontdek de nieuwe elektrische biomechanische rughoekverstelling met 100 mm schuifkrachtreductie. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker niet gaat glijden op het zitkussen. Daarnaast zijn er een instelbare rughoek en twee elektrische rughoekopties beschikbaar.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar als een centraal gemonteerde beensteun of als wegzwenkbare beensteunen (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).

  Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare 70° beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen.

 • De opklapbare armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Er kan gekozen worden uit een afneembare of wegklapbare versie (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).
  Ook verkrijgbaar met afneembare single post armsteunen.

  Allemaal mogelijk met verschillende type armleggers.

 • Een uitgebreid assortiment aan zitkussens en rugleuningen zijn beschikbaar voor het Sedeo Pro zitsysteem. Inclusief het flexibele rugkussen met verstelbare spanbanden en laterale ondersteuning, voor een goed zitcomfort en optimale positionering.

 • Veel positioneringselementen zijn beschikbaar, zoals de hoofdsteunen van Sedeo en Whitmyer, laterale dijbeenondersteuningen en knieondersteuningen.

  Alle positioneringselementen zijn eenvoudig wegzwenkbaar of afneembaar.

Een eersteklas instelbaar zitsysteem

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q500 H. Elke Quickie Q500 H Sedeo Pro is beschikbaar met de betrouwbare VR2 bediening en superieure R-net bediening met groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:620 - 640 mm
Totale lengte:max. 1195 mm
Zitbreedte:380 - 560 mm
Zithoogte:415 - 490 mm
Zitdiepte:400 - 600 mm
Rughoogte:530 - 720 mm
Rughoekverstelling:90° - 150°
Draaicirkel:1820 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km
Snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu:50, 60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Maximale obstakelhoogte:85 mm
Elektronica:R-net of VR2
Minimale rolstoelgewicht:128 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.