QUICKIE Puma 40Elektrische rolstoel

De perfecte mix van functionaliteit, comfort en design

Deze elektrische rolstoel met voorwiel- of achterwielaandrijving brengt je overal naar toe! De Puma 40 rijdt heel comfortabel en stabiel door het geavanceerde veersysteem. Met de Puma 40 ben je binnenshuis onafhankelijk door het compacte ontwerp en de lage zithoogte, buitenshuis heb je alle vrijheid door zijn hoge snelheid en actieradius.
Voor optimaal zitcomfort maakt de Puma 40 gebruik van het Sedeo Pro positioneringssysteem.

De Puma 40 is de perfecte mobiliteitsoplossing voor jou en kan volledig aangepast worden aan jouw behoeften en actieve levensstijl!

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Puma 40 | elektrische rolstoel
Uitstekend rijgedrag binnen en buiten

Uitstekend rijgedrag binnen en buiten

De Puma 40 is ongelofelijk veelzijdig, robuust en makkelijk te bedienen. De elektrische rolstoel heeft goede rijeigenschappen en is beschikbaar met voorwiel- en achterwielaandrijving. Het Full Track Suspension System (FTSS) zorgt voor een vlotte en stabiele rit met maximale grip bij alle snelheden. De krachtige motoren hebben een maximale snelheid van 12.5 km/u, waarmee je heel wendbaar blijft.

Ergonomisch zitcomfort

Ergonomisch zitcomfort

Het Sedeo Pro positioneringssysteem biedt een hoog niveau aan zitcomfort en combineert een zeer functioneel en verstelbaar zitframe met een ruim assortiment aan verwisselbare ondersteunings- en positioneringsopties.

Stijlvol ontwerp met een persoonlijk tintje

Stijlvol ontwerp met een persoonlijk tintje

Kenmerkend voor de Puma 40 zijn de stijlvolle looks. Het is de perfecte mix van functionaliteit en design! De elektrische rolstoel is te krijgen in twee elegante framekleuren en is voorzien van zwarte banden met aluminium velgen. Naast de framekleuren platinum wit metallic en antraciet grijs metallic is er keuze uit vier frisse accentkleuren om je eigen stijl te creëeren met de Puma 40!

Functionele opties voor jou

Functionele opties voor jou

De Puma 40 heeft een ruim assortiment aan opties, accessoires, instel- en verstellingsmogelijkheden. De elektrische kantel- en hoog/laagverstelling geeft een lift van 30 cm en een kanteling van 0° tot 45°. De opklapbare armsteunen zorgen ervoor dat een transfer makkelijker te maken is.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:655 mm
Totale lengte:FWD: 1190 mm | RWD: 1115 mm
Zitbreedte:400 - 540 mm
Zithoogte:405 - 510 mm
Zitdiepte:440 - 600 mm
Kantelinstelling:0° - 45°
Rughoogte:500 - 640 mm
Rughoekverstelling:89° - 128°
Hoogte armsteun:170 - 290 mm
Draaicirkel:FWD: 1200 mm | RWD: 1700 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:50 km
Snelheid:6, 10 of 12.5 km/u
Accu:60 of 74 Ah
Maximale hellingshoek:10° (17.5%)
Maximale obstakelhoogte:FWD: 60 mm | RWD: 100 mm
Elektronica:VR2 of R-net
Minimale rolstoelgewicht:97.6 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.