QUICKIE Puma 20Elektrische rolstoel

Sterk en betrouwbaar

De Puma 20 is comfortabel en brengt je overal naar toe. De elektrische rolstoel is stabiel en voorzien van functionele opties voor een actieve levensstijl en meer zelfstandigheid. Het robuuste frame is stevig en geeft je een veilig gevoel tijdens het rijden. Daarnaast is de elektrische rolstoel uit te breiden met verschillende soorten elektrische verstellingen en is er een ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden, zodat de Puma 20 voldoet aan jouw wensen.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Puma 20 | elektrische rolstoel
Binnen of buiten, geen probleem!

Binnen of buiten, geen probleem!

De Puma 20 is dankzij het compacte design, de lage zithoogte en de goede wendbaarheid heel geschikt voor gebruik in en rondom het huis. Geniet van een soepel en stabiel rijgedrag door de robuuste basis, goede vering en het comfortabele Sedeo Pro positioneringssysteem. Er kan gekozen worden uit verschillende snelheden met een topsnelheid van 10 km/u voor meer vrijheid buiten.

Onderscheidend design

Onderscheidend design

Het modulaire ontwerp heeft veel functionele mogelijkheden en is voorzien van goede rijprestaties en comfort. Het robuuste frame is sterk en licht en geeft de Puma 20 een eigentijdse look. Geniet van comfortabel en veilig rijden in stijl!

Ergonomisch zitcomfort

Ergonomisch zitcomfort

Het Sedeo Pro positioneringssysteem biedt een hoog niveau aan zitcomfort en combineert een zeer functioneel en verstelbaar zitframe met een ruim assortiment aan verwisselbare ondersteunings- en positioneringsopties.

Functionele opties voor jou

Functionele opties voor jou

De Puma 20 heeft een ruim assortiment aan opties, accessoires, instel- en verstellingsmogelijkheden. De elektrische kantel- en hoog/laagverstelling geeft een lift van 30 cm en een kanteling van 0° tot 45°. Je kan moeiteloos stoepranden nemen van 10 cm. De opklapbare armsteunen zorgen ervoor dat een transfer makkelijker te maken is.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Type:-
Totale breedte:610 mm
Totale lengte:1095 mm (RWD); 1160 mm (FWD)
Zitbreedte:400 - 540 mm
Zithoogte:405 - 490 mm
Zitdiepte:440 - 600 mm
Kantelinstelling:0° - 45°
Rughoogte:500 - 640 mm
Rughoekverstelling:89° - 128°
Hoogte armsteun:170 - 290 mm
Draaicirkel:FWD: 1200 mm | RWD: 1700 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:44 km
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:40, 60 of 74 Ah
Maximale hellingshoek:10° (17.5%)
Maximale obstakelhoogte:FWD: 60 mm | RWD: 100 mm
Elektronica:VR2 of R-net
Minimale rolstoelgewicht:82 kg
Maximale gebruikersgewicht:136 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.