Light Drive 2 Elektrische ondersteuning

Een elektrische aandrijving voor meer zelfstandigheid

Met de Light Drive 2 worden de voordelen van een handbewogen rolstoel gecombineerd met de kracht van een elektrische rolstoel. De Light Drive 2 is snel en eenvoudig te monteren en transformeert je handbewogen rolstoel in een volledige elektrische rolstoel, in minder dan 20 seconden!

De Light Drive 2 zal je meer zelfstandigheid geven en zal je de kracht geven wanneer jij dat nodig hebt.

LEES MEER >

QUICKIE Light Drive 2 | duwondersteuning

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de Light Drive 2.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken