Over Sunrise > Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Vandaag verbeteren voor een betere morgen.

Bij Sunrise Medical zijn we niet alleen gericht op "Improving People's Lives", maar ook de manier waarop wij zaken willen doen. Ontdek meer over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Milieubeleid

Milieubeleid

Wij hebben de verantwoordelijkheid als bedrijf om de invloed op het milieu tot een minimum te beperken. Om deze reden zijn onze productielocaties in Europa ISO 14001 gecertificeerd. Met ons milieubeleid beheren wij onze impact op het milieu.

Ethisch leveranciersbeleid

Ethisch leveranciersbeleid

Sunrise Medical gelooft erin om alleen goederen en diensten te betrekken van leveranciers die ethisch werken en net als wij streven naar hoge kwaliteitsnormen. Lees meer over de belangrijkste verwachtingen en eisen die wij aan leveranciers stellen.

PSO-keurmerk

PSO-keurmerk

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

In 1992 werd Sunrise Medical de eerste rolstoel fabrikant waarbij het ISO 9001-certificaat is toegekend. Sindsdien hanteren wij een effectief kwaliteitsmanagementsysteem dat aan de eisen van ISO 9001 en ISO 13485 voldoen.