Over Sunrise > Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Vandaag verbeteren voor een betere morgen.

Bij Sunrise Medical zijn we niet alleen gericht op "Improving People's Lives", maar ook de manier waarop wij zaken willen doen. Ontdek meer over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Welzijn van onze medewerkers

Welzijn van onze medewerkers

Bij Sunrise Medical zijn onze medewerkers meer dan alleen werknemers, het zijn collega's! Daarom investeren we onder andere veel tijd in het welzijn van onze medewerkers en hun ambities. Dit is belangrijk omdat het bedrijf een gezamelijk inspanning is waar iedereen samenwerkt aan het zelfde doel. 

Diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie

Bij Sunrise Medical waarderen we individualiteit en streven we ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen kan floreren en kan bijdragen om het leven van mensen met een mobiliteitsbeperking te verbeteren (improving people's lives).

Milieubeleid

Milieubeleid

Sunrise Medical is een organisatie die zich al een lange tijd bewust is van het milieu. Wij staan achter een verantwoordelijk milieubeleid en onze missie om groen denken te bevorderen binnen onze wereldwijde organisatie en bij onze leveranciers.

Maatschappelijk verantwoord inkopen

Maatschappelijk verantwoord inkopen

Het opbouwen van authentieke en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers vormen de basis voor succes.

Productveiligheid

Productveiligheid

Onze producten hebben directe invloed op de kwaliteit van het leven, daarom stellen wij hoge normen en streven wij ernaar om ons altijd te verbeteren.

Overzicht certificaten

Overzicht certificaten

Certificaten en keurmerken tonen kwaliteit en betrouwbaarheid aan, vaak vereist en belangrijk voor sectoren. Ze versterken consumentenvertrouwen door te wijzen op naleving van standaarden. Overal waar kwaliteit, veiligheid en regelgeving tellen, spelen ze een centrale rol.