Home / Course List

Geaccrediteerde opleidingen

STEPS Training

Onze Sunrise Training & Education Programs (STEPS) is een uitgebreid programma op het gebied van klinische, technische- en producttrainingen. Met dit trainingsprogramma proberen we je theoretische en praktische vaardigheden aan te leren en te combineren - of het nu gaat om het voorschrijven van mobiliteitsproducten of het onderhoud hiervan.

Deze trainingen zijn bedoeld voor fysio- en ergotherapeuten, onafhankelijke adviseurs, dealer adviseurs en voor anderen die zitvoorzieningen en rolstoelen voorschrijven en aanmeten.

Geaccrediteerde opleidingen van STEPS Training

Beschikbare cursussen

Hoofdondersteuning (Z&P-H)

Een seminar over de mogelijkheden met hoofdondersteuningen.

LEES MEER

Zitten & Positioneren (Z&P2022)

Een seminar over het optimaal positioneren van een cliënt in zijn rolstoel.

LEES MEER

DISCLAIMER: UITSLUITEND VOOR GEBRUIK DOOR PROFESSIONALS. DEZE WEBSITE BIEDT GEEN MEDISCH ADVIES. Sunrise Medical ('Sunrise') verstrekt geen klinisch advies of diensten. Deze website  –  met inbegrip van, maar niet beperkt tot de tekst, afbeeldingen, illustraties, beschrijvingen en alle bijbehorende documenten waarnaar verwezen wordt (verder ‘Website’ genoemd) – is uitsluitend bedoeld als algemene informatiebron voor professionals die in staat zijn de informatie te vertalen naar klinische en technische toepassingen en optimale zit- en mobiliteitsoplossingen voor individuele patiënten. De informatie op deze website kan een professioneel medisch advies, diagnose of behandeling niet vervangen en mag ook niet als zodanig beschouwd worden. Baseer medisch advies of behandelingen nooit (alleen) op gegevens van deze website. Die zijn altijd ondergeschikt aan informatie afkomstig van een professionele (medische) opleiding of training. Het blijft de verantwoordelijkheid van (klinische) professionals om aangeboden informatie (van welke bron dan ook) te beoordelen, toetsen en vergelijken met onafhankelijke bronnen. Gebruik van (de informatie op) deze website is uitsluitend op eigen risico.