{

JAY ZIPRolstoelkussen

Dé positioneringskeuze voor kinderen

Dé positioneringskeuze voor kinderen

Een stabiele zithouding en bewegingsvrijheid zijn de basis om actief te kunnen zijn vanuit een zittende houding. Het kunnen deelnemen aan dagelijkse activiteiten vanuit een rolstoel zijn van groot belang voor de algemene ontwikkeling van een kind. Het JAY Zip zitkussen is hier speciaal voor ontworpen.

Het JAY Zip zitkussen voorziet in een goede warmte- en vochtregulatie en is voorzien van een incontinentie binnenhoes. De buitenhoes bestaat uit een Ionic+ stretchstof met een natuurlijk antibacterieel middel en is eenvoudig te reinigen. De buitenhoezen zijn in de kleuren zwart, blauw en roze te bestellen en worden altijd geleverd met de waterdichte binnenhoes.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY Zip | Kinderkussen
Meerlaagse voorgevormde foambasis

Meerlaagse voorgevormde foambasis

Speciaal ontworpen om aan te passen aan de klinische behoeften van het kind. De meerlaagse voorgevormde foambasis van het JAY Zip kinderkussen combineert ondersteuning en comfort. De traagschuim die verwerkt is in de bovenste laag zorgt dat de vorm van het lichaam nog beter wordt gevolgd. De densiteit van het schuim is afhankelijk van de grootte van het zitkussen om het comfort en de bescherming van het kind te maximaliseren. De buitenhoes is zacht en flexibel om de immersie van de tubers te bevorderen en het comfort te verhogen.

Waterbestendige binnenhoes door Aqua-Guard technologie

Waterbestendige binnenhoes door Aqua-Guard technologie

De binnenhoes is makkelijk en eenvoudig schoon te maken. Het bestaat uit flexibel lycra en polyurethaan dat vocht tegenhoudt. De Aqua-Guard ritssluiting beschermt de schuimbasis tegen vloeistoffen, waardoor de levensduur van het zitkussen wordt verlengd en het uitstekend bestand is tegen vocht.

Maximale bescherming tegen bacteriën met Ionic+™ technologie

Maximale bescherming tegen bacteriën met Ionic+™ technologie

De zachte stretch buitenhoes van het JAY Zip kinderkussen is geïmpregneerd met zilver en zorgt ervoor dat de groei van bacteriën worden afgeremd. Het 3DX microclimatic materiaal bevordert de ventilatie en reguleert warmte en vocht. De hoezen van het JAY Zip zitkussen zijn op 60°C te wassen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY ZIP.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:20 - 40 cm
Totale diepte:20 - 40 cm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:75 kg
Productopties
Hoessoort:Incontinentiehoes

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads