Zitten en Positioneren / Jay / Zitkussens / JAY Soft Combi P

JAY Soft Combi PRolstoelkussen

Een stevig zitkussen met extra stabiliteit

Dit zitkussen is geschikt voor cliënten met een noodzaak voor extra ondersteuning ten behoeve van stabiliteit en positionering. Het zitkussen is geschikt voor mensen met een laag risico op decubitus.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY Soft Combi P | Positioneringskussen
Sterk contour, waterdichte schuimbasis

Sterk contour, waterdichte schuimbasis

De stevige schuimbasis van de JAY Soft Combi P is voorgevormd om een goede positionering van het bekken en de bovenbenen te bevorderen. De blauwe coating beschermt de schuimbasis tegen vocht en is makkelijk te reinigen. Het zitkussen is door de coating ook te gebruiken (zonder de hoes) in een natte cel, bijvoorbeeld wanneer cliënten een voorgevormd zitkussen wensen op hun douchestoel.

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

De standaard meegeleverde incontinentiehoes houdt vocht tegen en beschermt daarmee de schuimbasis van de JAY Soft Combi P. De antislip onderkant van de hoes en de velcro houden het zitkussen op zijn plaats tijdens gebruik en bij transfers.

Solid Seat Insert (optie)

Solid Seat Insert (optie)

Omdat dit zitkussen een vlakke onderkant heeft wordt aanbevolen een Solid Seat Insert te kiezen. Het zorgt voor een goede positionering op een stevig oppervlak en het voorkomt dat het zitkussen gaat inzakken in de rolstoel.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Soft Combi P.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:25 - 60 cm
Totale hoogte:5.9 cm
Totale diepte:25 - 60 cm
Gewichten
Gewicht vanaf:1.98 kg
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Productopties
Hoessoort:Incontinentie

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.