{

JAY LiteRolstoelkussen

Extreem licht zitkussen, optimale ventilatie en stabiliteit

Extreem licht zitkussen, optimale ventilatie en stabiliteit

Het JAY Lite zitkussen is de perfecte aanvulling op een lichtgewicht rolstoel en is het lichtste preventieve rolstoelkussen in zijn klasse. De JAY Lite presteert uitstekend op het gebied van huidbescherming, stabiliteit en comfort, en weegt slechts 660 gram.

Tijdens het actief gebruik van een rolstoel neemt de temperatuur toe onder het zitvlak. De JAY Lite met zijn microclimatic hoes en een geperforeerde foambasis zorgen ervoor dat het zitkussen goed ventileert.

Het is het ideale zitkussen voor actieve rolstoelgebruikers!

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY Lite | Preventief anti-decubitus zitkussen
Ultra lichtgewicht zitkussen

Ultra lichtgewicht zitkussen

Met slechts 660 gram is het JAY Lite zitkussen de perfecte aanvulling op lichtgewicht, carbon en aluminium handbewogen rolstoelen zoals de Quickie Krypton en de Quickie Helium. Het innovatieve ontwerp van de lichtgewicht schuimbasis, de inzetstukken en het ventilerende materiaal van de hoes zorgen voor comfort en stabiliteit zonder extra gewicht toe te voegen.

Jay Lite en Jay Lite P

Jay Lite en Jay Lite P

Het JAY Lite zitkussen is verkrijgbaar in 2 varianten. De standaard variant heeft een contour achterin het zitkussen, zodat het bekken gepositioneerd wordt. Dit zorgt voor voor-, achter- en zijwaartse stabiliteit.

Voor de gebruikers die meer ondersteuning onder de bovenbenen nodig hebben, is er een positioneringsbasis (JAY Lite P), die een optimale laterale en mediale dijbeenondersteuning biedt en de stabiliteit van de gebruiker verhoogt.

Uitneembare schuim insert

Uitneembare schuim insert

De schuim insert heeft een luchtdoorlatende hoes en is daarnaast makkelijk uitneembaar en wasbaar, waardoor het zitkussen eenvoudig is te reinigen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Lite.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:35 - 50 cm
Totale hoogte:8 cm
Totale diepte:35 - 50 cm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads