4-7-2024

 
 
 
EMPULSE F35 - Ongekend rijgemak met onze nieuwste aankoppelbike van EMPULSE!. Ontdek de EMPULSE F35
 
 
 
Ideaal voor in de stad
 

Ben je op zoek naar een compacte elektrische handbike voor in de stad? Dan stellen we graag het nieuwste lid van de EMPULSE-familie aan je voor: de F35, een zeer compacte en wendbare elektrische aankoppelbike. Deze aankoppelbike vergroot je actieradius, waardoor je direct je onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid vergroot.

Deze look-a-like step is binnen enkele seconden aan- en af te koppelen, zelfs met één hand. Daarnaast is de F35 zeer manoeuvreerbaar, rijdt zowel voor- als achteruit, heeft cruise control en is makkelijk op te bergen in huis, dankzij het one-motion aankoppelsysteem. Bovendien weegt de F35 slechts 7,5 kg, net zo licht als een handbewogen rolstoel. Het stuur is inklapbaar, wat zeer handig is voor het meenemen en vervoeren in een auto.

 
 
 
Ontdek de F35
 
 
 
De F35 met 6.5" voorwiel
 

Dankzij het kleine voorwiel heeft de F35 een compacte draaicirkel, ideaal in kleine ruimtes, zoals liften, het openbaar vervoer en smalle gangpaden in een supermarkt. De F35 is klein van formaat, maar met geweldige rijmogelijkheden!

De aankoppelbike zit gemonteerd aan de voorkant van de rolstoel. Het maakt niet uit of dit een vastframe of vouwframe rolstoel is en voorzien is van een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen, het is allemaal mogelijk!

 
 
Ontdek de F35
 
 
 
Is de F35 geschikt voor mij?
 

Zeker! De F35 is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of de mate van beperking. Deze aankoppelbike vergroot jouw bewegingsvrijheid, zelfs wanneer je kracht in de loop van de dag of door een progressieve ziekte afneemt.

Ook wanneer je pijn in de schouders en/of armen ervaart tijdens het hoepelen, maar toch zelfstandig op pad wil gaan, is de F35 de ideale oplossing. Het is echt een DOEmiddel dat het verschil maakt!

 
 
 
Bekijk de video
 
 
 
Eenvoudig en snel aan- en afkoppelen met één beweging
 

Je kan de F35 makkelijk, snel en met weinig kracht van je rolstoel afkoppelen door het one-motion bevestigingssysteem. Super handig wanneer je bijvoorbeeld aan wilt schuiven aan tafel in een lunchroom of restaurant. En het beste van alles? De F35 is weer binnen enkele seconden aangekoppeld aan je rolstoel!

 
 
 
Goedgekeurd voor vliegreizen.
 
 
 
Neem de F35 mee op reis!
 

Met het vliegtuig naar het buitenland? Geen probleem! De lithium-ion-accu van de EMPULSE F35 is goedgekeurd door de IATA* (International Air Transport Association) voor vervoer per vliegtuig.

Dus met je aankoppelbike kan je het vakantieland ontdekken waar je naartoe vliegt.

* Elke luchtvaartmaatschappij heeft verschillende eisen met betrekking tot het transport van mobiliteitsmiddelen met li-ion accu’s. Voordat je een vliegreis boekt met dit middel, moet je bij jouw luchtvaartmaatschappij of vervoerder informeren en bevestigen dat zij dit elektrische mobiliteitsmiddel met accu accepteren onder de VN-classificatie: UN3481. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

 
 
 
Video afspelen
 
 
 
De F35 is standaard voorzien van:
 
 • Snelheid van 6, 10 of 15 km/u
 • Uniek one-motion bevestigingssysteem
 • Inklapbare stuurhendels
 • Twee onafhankelijke remsystemen:
  mechanische schijfrem (inclusief parkeerrem) en los bedienbare elektronische rem
 • Cruise control - constant rijden zonder de gashendel te bedienen
 • Duidelijk display voor het aflezen van onder andere snelheid, rit-afstand, totale afstand, accu-indicatie en accuverbruik
 • Accu is geïntegreerd in het frame
 • 4 Ah Lithium-ion-accu voor een actieradius van 15 km
 • Li-ion accu is IATA gecertificeerd, waardoor de F35 in het vliegtuig meegenomen mag worden
 • Geïntegreerde LED-koplamp voor meer zichtbaarheid in het donker
 • USB-laadpoort om bijvoorbeeld je smartphone op te laden.
 • Spatbord op het voorwiel
 • Goed hoorbare fietsbel
 
 
 
Ontdek de F35
 
 
 
Maak een vrijblijvende proefrit met de Empulse F35!
 

Door zijn hanteerbaarheid, compactheid en geweldige rijgemak is de F35 de ideale aankoppelbike voor in de stad!

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met onze adviseur in onze showroom en probeer de F35 uit. Alleen dan kan je het ervaren en zeggen wat deze aankoppelbike voor jou kan betekenen!

Bekijk voor meer informatie over de F35 ook de brochure of onze website.

 
Direct een pasafspraak maken
 
 
 
Ontdek onze elektrische aankoppelbikes
 
 
 
Ontdek onze aankoppelbikes
 

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillen tussen al onze elektrische aankoppelbikes, kan je makkelijk onze cheat sheet downloaden via onderstaande knop. Zo kan je een goede vergelijking maken van onze modellen.

 
Cheat Sheet
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical | Defensiedok 20 | 3433 KL Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.